“Στην Κομοτηνή η Κιθαριστική Ορχήστρα Βόλου-Μαγνησίας στο Διεθνές Φεστιβάλ Κιθάρας Θράκης”

1053
Στην Κομοτηνή, σε μία ακόμη σπουδαία διοργάνωση, θα εμφανιστεί στις 13 Απριλίου η Κιθαριστική Ορχήστρα Βόλου – Μαγνησίας, συμπράττοντας μαζί με τηνΚιθαριστική Ορχήστρα Θράκης, στα πλαίσια του 5ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κιθάρας Θράκηςπου διοργανώνετε από τον Δήμο Κομοτηνής και τον Σύλλογο Ελλήνων Κιθαριστών.
Σολίστ θα είναι ο ιδρυτής της Ορχήστρας, διεθνούς φήμης Σολίστ, Στέλιος Γκόλγκαρης, ενώ για την Ορχήστρα θα γίνει ειδική μνεία για την συμμετοχή της στο ψηφιακό CD, Volos – Magnesia Guitar Festival 2017, που κυκλοφόρησε από την FM RECORDS σε 400 ψηφιακές πλατφόρμες μουσικής σε όλο τον κόσμο.
Μετά την Κομοτηνή, επόμενη εμφάνιση της Κιθαριστικής Ορχήστρας Βόλου – Μαγνησίας θα είναι στις δύο μεγάλες συναυλίες της Ελληνικής Κιθαριστικής Ορχήστρας, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, υπό την διεύθυνση του μεγάλου δασκάλου της κιθάρας, Βαγγέλη Μπουντούνη 21 & 22 Απριλίου 2018.
Να υπενθυμίσουμε ότι οι Πρόβες της Ορχήστρας, συνεχίζονται τρεις (3) φορές την εβδομάδα, στο Κτίριο Στέκι του Παιδιού του Ι. Ν. Αγίου Κωνσταντίνου (Πολυμέρη & Περραιβού 11) και ημέρες:
Τετάρτη: 18.00-20.00 
Σάββατο:12.00-14.00 
Κυριακή:11.00-13.00
και μπορούν φυσικά, να προσέλθουν και να ενταχθούν στην Ορχήστρα, όποιοι άλλοι Κιθαριστές από τον Νομό Μαγνησίας το επιθυμούν (Τηλ. 6944 695921). 
Υπεύθυνος και Καλλιτεχνικός Διευθυντής της Ορχήστρας, είναι ο Βολιώτης Κιθαριστής-Τραγουδοποιός, Τάσος Ιωακειμίδης.