“Συγκίνησε η Κιθαριστική Ορχήστρα Βόλου-Μαγνησίας στο Φεστιβάλ Κιθάρας Αττικής”

852
“Συγκίνησε η Κιθαριστική Ορχήστρα Βόλου-Μαγνησίας στο Φεστιβάλ Κιθάρας Αττικής”


Έντονες συγκινήσεις ένιωσαν οι θεατές του 3ου Φεστιβάλ Κιθάρας Αττικής, που διοργανώθηκε από τον Δήμο Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη και τον Σύλλογο Ελλήνων Κιθαριστών, την 
Πέμπτη 11 Ιανουαρίου, στο Θέατρο Ιάκωβος Καμπανέλλης, στον Πειραιά, από την Κιθαριστική Ορχήστρα Βόλου – Μαγνησίας, υπό την Διεύθυνση του Βολιώτη Κιθαριστή,  Αλέξανδρου Παπαρίζου, με σπουδαστές κιθάρας από την Μαγνησία και την Καλλιτεχνική Διεύθυνση του Τάσου Ιωακειμίδη.

Σολίστ ήταν ο Ταξιάρχης Κούντριας επίσης από τον Βόλο και για την Ορχήστρα έγινε ειδική μνεία για την συμμετοχή της στο ψηφιακό CD, Volos – Magnesia Guitar Festival 2017, που κυκλοφόρησε από την FM RECORDS σε 400 ψηφιακές πλατφόρμες μουσικής σε όλο τον κόσμο.
Επόμενη εμφάνιση της Κιθαριστικής Ορχήστρας Βόλου – Μαγνησίας είναι στο Φεστιβάλ Κιθάρας Πελοποννήσου, στο Ναύπλιο στις 10 Μαρτίου.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Η κιθαριστική ορχήστρα Βόλου Μαγνησίας δεν έχει καμμία σχέση και ούτε συμμετείχε στο φεστιβάλ κιθάρας Αττικής της 11ης Ιανουαρίου στο θέατρο Ι, Καμπανέλη. Η ορχήστρα κιθάρας του Βόλου είναι νεοσυσταθείσα με κύριο πυρήνα τον Τάσο Ιωακειμίδη και την Ευαγγελία Γκατζή, δεν πατρονάρεται από καμμιά άλλη οργάνωση κιθαριστών και δεν αποτελεί μέρος άλλης ορχήστρας. Μια κλειστή ομάδα κιθαριστών στο facebook,σηκωμένη από τρείς golgaris, A, B. Γ, – αυτοαποκαλούμενη Σύλλογος Ελλήνων Κιθαριστών, προσπαθεί να διαφημιστεί και/ή να ενσωματώσει τοπικές ομάδες, να σαμποτάρει άλλες υπάρχουσες κινήσεις, όπως στην Μαγνησία το εκπαιδευτικό έργο του κιθαρίστα Φουντούλη με σκοπό να διεισδύσει ως πατρόνας στις δημοτικές επιχορηγήσεις πολιτιστικών εκδηλώσεων όλης της χώρας. Αν θέλετε να ψαξετε θα βρήτε πιός κρύβεται πίσω από την “αισχρή” διαφήμιση, πού μάλλον την κάνει γιά ηθική ζημία μας.