«Συγκλόνισε η Κιθαριστική Ορχήστρα Κρήτης, στο μεγαλύτερο Φεστιβάλ Κιθάρας του νησιού.»

0
529

Συγκλόνισε η Κιθαριστική Ορχήστρα Κρήτης, στην μεγαλειώδη συναυλία που έγινε το Σαββάτο το βράδυ στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα της Βασιλικής του Αγίου Μάρκου, υπό την διεύθυνση του Βαγγέλη Μπουντούνη και Σολίστ τους παγκοσμίου φήμης κιθαριστές, Στέλιο Γκόλγκαρη, Πρόεδρο του Συλλόγου Ελλήνων Κιθαριστών και Μιχάλη Σουρβίνο,στα πλαίσια του 2ου Φεστιβάλ Κιθάρας Κρήτης! Ο κόσμος αποθέωσε τους συντελεστές της εκδήλωσης και δεν τους άφηνε στην κυριολεξία να αποχωρήσουν από την σκηνή. Ήταν η σπουδαιότερη ίσως κιθαριστική συναυλία που έχει γίνει ποτέ στην Κρήτη, με το κοινό του Ηρακλείου, να φεύγει καταγοητευμένο.

Συμμετείχαν ακόμη, ο Μανώλης Κογκάκης, υπεύθυνος της Κιθαριστικής Ορχήστρας Αγ. Νικολάου, η Ειρήνη Δάκα υπεύθυνη της Κιθαριστικής Ορχήστρας Χερσονήσου, η Ελευθερία Φραγκιαδάκη, υπεύθυνη της Κιθαριστικής Ορχήστρας Κρήτης,  η Ναυσικά Χατζοπούλου υπεύθυνη της Κιθαριστικής Ορχήστρας Ηρακλείου.

Επόμενες εμφανίσεις της Ορχήστρας, θα είναι στις καλοκαιρινές διοργανώσεις του Συλλόγου Ελλήνων Κιθαριστών, σε Καρδίτσα και Παρνασσό.

Οι συμμετοχές, των κιθαριστών από όλη την Ελλάδα, που συμμετείχαν στο φεστιβάλ, ξεπέρασαν τις 100.

Το Φεστιβάλ, διοργανώθηκε από τον Έντεχνο Ωδείο Ηρακλείου, υπό την διεύθυνση της Μαρίας Μωραϊτάκη, με την συμπαράσταση του Συλλόγου Ελλήνων Κιθαριστών. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here