Συμμετοχή του Συντονιστή Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας κ. Νικόλαου Ντίτορα, στις δράσεις για την αντιμετώπιση της πυρκαγιάς στο Δήμο Διρφύων-Μεσσαπίων.

0
280

Την Κυριακή 12 και Δευτέρα 13 Αυγούστου, ο Συντονιστής Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας, κ. Νικόλαος Ντίτορας, μετέβη εκτάκτως στο Δήμο Διρφύων-Μεσσαπίων, προκειμένου να συμμετάσχει στην Έκτακτη Συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας Π.Ε. Εύβοιας, για το σχεδιασμό και τις δράσεις αντιμετώπισης της πυρκαγιάς στο Δήμο Διρφύων-Μεσσαπίων, μετά από πρόσκληση της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Στο Συντονιστικό Όργανο, εκτός από τον Συντονιστή, από μεριάς Αποκεντρωμένης Διοίκησης, συμμετείχε και ο Δ/ντης Δασών Ευβοίας κ. Αθανάσιος Ξηρογιάννης.

Ο κ. Συντονιστής, στο πλαίσιο των συντονισμένων ενεργειών για την πλήρη και έγκαιρη εφαρμογή των μέτρων των εγκυκλίων της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας για την αντιμετώπιση της πυρκαγιάς, είχε συνεργασία με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Ευάγγελο Αποστόλου, τον Περιφερειάρχη κ. Κων/νο Μπακογιάννη, τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Φάνη Σπανό, τον κ.  Γεώργιο Κωστόπουλο Προϊστάμενο Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας,  το Δήμαρχο Διρφύων-Μεσσαπίων κ. Γεώργιο Ψαθά, στελέχη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής, το Βουλευτή Ν. Ευβοίας κ. Αναστάσιο Πρατσόλη και τον Νίκο Κακαβά, Πρόεδρο της ΠΟΓΕΔΥ.

Απάντηση