Συνεδρίαση Προέδρων των ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Νομού Μαγνησίας, παρουσία του υπεύθυνου εκλογικής ετοιμότητας και διαδικασιών Θεσσαλίας κ. Γρηγόρη Δασταυρίδη, του προέδρου της ΝΟ.Δ.Ε. κ. Δημοσθένη Β. Νταόπουλο και του υπεύθυνου Εκλογικής ετοιμότητας ΝΟ.Δ.Ε. κ. Χρήστο Καραβασίλη, πραγματοποιήθηκε χθες 25 Ιουνίου στα γραφεία της ΝΟ.Δ.Ε. Μαγνησίας.

0
672

Τα θέματα που τέθηκαν επί τάπητος ήταν η τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα και βέβαια η εκλογική ετοιμότητα του κόμματος σε επίπεδο Νομού. Διαπιστώθηκε η ολοκλήρωση όλων των εκλογικών αντιπροσωπειών του Νομού και ότι γενικότερα η Νέα Δημοκρατία είναι σε πλήρη εκλογική ετοιμότητα.

Η περίφημη “καθαρή έξοδος” δεν είναι τίποτα περισσότερο από την “καθαρή είσοδο” στο τέταρτο μνημόνιο, που από καιρό προειδοποιεί η Νέα Δημοκρατία ότι βρίσκεται προ των πυλών. Ένα ιδιότυπο μνημόνιο, που περιλαμβάνει μόνο νέα μέτρα που θα κληθούν οι πολίτες και πάλι να πληρώσουν, αλλά δεν περιλαμβάνει χρηματοδότηση.

Η λιτότητα συνεχίζεται για τα επόμενα χρόνια και μάλιστα με την εφαρμογή σκληρών μέτρων.

Οι πολίτες ενδιαφέρονται για το αν θα αυξηθεί το διαθέσιμο εισόδημά τους. Δεν θα αυξηθεί λοιπόν. Οι συντάξεις και το αφορολόγητο θα μειωθούν και άλλο. Συνολικά, έρχονται μέτρα 5,1 δισ. ευρώ την επόμενη διετία, περικοπές σε κύριες και επικουρικές συντάξεις ενώ θα μειωθεί για δεύτερη φορά το αφορολόγητο όριο από την παρούσα κυβέρνηση.

Ο κ. Τσίπρας δεν μπορεί να κρύβεται άλλο πίσω από επικοινωνιακές φιέστες, οφείλει να απολογηθεί για τα δεινά που οι πολιτικές του επιλογές έφεραν στους πολίτες, αλλά και για τα δεσμά και τους περιορισμούς που δημιουργεί στις επόμενες κυβερνήσεις.

Τα άκρως προκλητικά κυβερνητικά πανηγύρια για τη δήθεν ολοκλήρωση του αχρείαστου τρίτου μνημονίου διήρκησαν λίγο. Η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, για άλλη μια φορά κατέφυγε σε ψέματα για να κρατηθεί μερικούς μήνες ακόμη στην εξουσία, φέρνοντας το τέταρτο μνημόνιο.

Μια παραμονή που αποδεικνύεται ιδιαίτερα επιζήμια για τους Έλληνες. Που ναρκοθετεί και υπονομεύει την εθνική προσπάθεια ανασυγκρότησης της χώρας κυρίως μέσα από τη διάρρηξη της κοινωνικής συνοχής και την αποδοχή πολύ υψηλών πρωτογενών πλεονασμάτων μέχρι το 2060.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΟ.Δ.Ε. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

 

 

 

Απάντηση