Συνέλαβαν όλους μαζί τέσσερις φυγόποινους απατεώνες στο Βόλο

0
548

Τέσσερα μέλη σπείρας Ελλήνων που είχαν καταδικαστεί για μια σειρά από απάτες σε βάρος ηλικιωμένων στη Λάρισα συνελήφθησαν στον Βόλο

Όλα μαζί συνελήφθησαν στο Βόλο τα τέσσερα μέλη μιας σπείρας Ελλήνων που είχαν καταδικαστεί για μια σειρά από απάτες σε βάρος ηλικιωμένων τις οποίες είχαν διαπράξει στη Λάρισα. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας τους οδήγησαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου που διέταξε τον εγκλεισμό τους στη φυλακή.

Οι δύο άνδρες και οι δύο γυναίκες ηλικίας 37 ως 40 χρόνων είχαν κριθεί ένοχοι για απάτη κατ’ εξακολούθηση, κατ’ επάγγελμα και κατά συνήθεια και είχαν καταδικαστεί ο καθένας σε ποινή κάθειρξης πέντε ετών και τριετή στέρηση των πολιτικών τους δικαιωμάτων με αποφάσεις του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Λάρισας.

*** Δύο καταδικαστικές αποφάσεις ποινικών δικαστηρίων της Ρόδου για κλοπή εκκρεμούσαν σε βάρος ενός 37χρονου Έλληνα στον οποίο είχε επιβληθεί συνολική ποινή φυλάκισης πέντε μηνών. Ο φυγόποινος εντοπίστηκε από αστυνομικούς του τμήματος Ιαλυσού στη Δημοτική Ενότητα Κρεμαστής, συνελήφθη και οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου που έδωσε εντολή να εκτίσει την ποινή αν δεν την εξαγοράσει.

Απάντηση