Θεατρική παράσταση για την ανακύκλωση

0
379

Θεατρική παράσταση για την ανακύκλωση

Μια ενδιαφέρουσα θεατρική παράσταση είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι μαθητές των σχολείων της Αλοννήσου στα πλαίσια περιβαλλοντικών δράσεων, που υλοποιούνται αυτό το διάστημα στο νησί.

Η εκδήλωσηπραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Αλοννήσουτη Δευτέρα 3 Απριλίου.Η συγκεκριμένη θεατρική παράστασηαποτελείμέρος των ενημερωτικών δράσεων, που υλοποιούνται από την εταιρία ΦΩΤΟΚΥΚΛΩΣΗ Α.Ε., η οποία προωθεί την εναλλακτική διαχείριση αποβλήτων λαμπτήρων, φωτιστικών και μικροσυσκευών, μέσω ενημερωτικών δράσεων που πραγματοποιούνται σε σχολεία όλης της χώρας.

Στο πλαίσιο των δράσεων αυτών πραγματοποιήθηκαν δύο εκδηλώσεις, η πρώτη για τους μαθητές των σχολείων της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης και η άλλη για τους μαθητές του Γυμνασίου και Λυκείου. Οι μαθητές αρχικά ενημερώθηκαν από τους υπεύθυνους της εταιρίας για την ανακύκλωση λαμπτήρων και μικροσυσκευών και παρακολούθησαν ενημερωτικό, οπτικοακουστικό υλικό. Στη συνέχεια,ακολούθησε το θεατρικό δρώμενο ‘‘Οι φύλακες της φύσης: ο Φώτης, η Φωτούλα και η Φωτοκύκλωση’’, το οποίο βασίζεται στο βιβλίο του καθηγητή περιβάλλοντος Αντώνη Γάκη και παρουσιάζεται από τη θεατρική ομάδα ‘‘Εν οδώ’’.

Κική Αναγνώστου

3-4-2017

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here