Τροχαία Βόλου “Ζητούμε την συνεργασία του κόσμου όπως και στο πρώτο lockdown” – Εντείνονται οι έλεγχοι

132

Εντείνονται ενόψει των γιορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, οι έλεγχοι της Τροχαίας Βόλου, που ζητά την συνεργασία των πολιτών, όπως και το Πάσχα.

Μιλώντας στο VolosPress, ο Διοικητής της Τροχαίας Βόλου Αστυνομικός Υποδιευθυντής Θανάσης Κουλούρης, δήλωσε ότι “Αποζητούμε την συνεργασία με τους πολίτες, για τον περιορισμός της κυκλοφορίας, όπως το Πάσχα που ήταν υποδειγματικοί.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η κυκλοφορία είναι πιο αυξημένη τώρα, συγκριτικά με το πρώτο Lockdown, ωστόσο πάνω από το 90% ο κόσμος έχει συμμορφωθεί με την χρήση της μάσκας. “Ο περιορισμός της κίνησης στο πρώτο Lockdown, μας έδωσε ελάχιστα ατυχήματα. Τώρα με το κλείσιμο της εστίασης δεν έχουμε περιστατικά μέθης” ανέφερε, προσθέτοντας ότι “Λόγω εορτών οι έλεγχοι θα ενταθούν και θα είναι πιο αυξημένοι σε κεντρικά και κομβικά σημεία της πόλης και του Νομού. Ευχαρίστησε τους πολίτες για την συνεργασία που επιδεικνύουν και ζήτησε να περιοριστούν στις απολύτως απαραίτητες μετακινήσεις.

Ο Διοικητής εξήρε το έργο του προσωπικού σημειώνοντας ότι “Το προσωπικό υπερβάλλει εαυτόν κι ανταποκρίνεται επάξια στις αυξημένες ανάγκες που υπάρχουν. Η Αστυνομία καλείται να εφαρμόσει το Νόμο κάθε μέρα όλο το 24ωρο”.

 

Απάντηση