Βρέθηκε νεκρός ο ψαροντουφεκάς στην Εύβοια

1006
ΜΟΥΡΤΙΑΣ

Εντοπίστηκε νεκρός ο 32χρονος ψαροντουφεκάς Δημ. Παπανικολάου, ο οποίος αγνοείται από την Τετάρτη στην περιοχή Μουρτιά Πηλίου, όπου είχε μεταβεί για ψάρεμα με ψαροντούφεκο.

Βρέθηκε στην παραλία της βόρειας Εύβοιας σήμερα σαββάτο, κοντά στην παραλία…

Τα ίχνη του, είχαν χαθεί από το απόγευμα της Τρίτης, ενώ είχε πάει για το αγαπημένο του χόμπι ,το ψαροντούφεκο, στην παραλία Μουρτιάς κοντά στο χωριό του.

Μετά από τέσσερις ημέρες ερευνών από αέρα και θάλασσα, ο 33χρονος Δημήτρης Παπανικολάου, εντοπίσθηκε στη θαλάσσια περιοχή Μαυρίκος στα Βασιλικά της Εύβοιας, δυστυχώς νεκρός, πολύ μακρυά από την περιοχή των ερευνών.
Το σώμα του άτυχου 33χρονου παρασύρθηκε ως φαίνεται από τα θαλάσσια ρεύματα και έφθασε στα παράλια της Εύβοιας.

Ο 33χρονος, που πριν από αρκετά χρόνια είχε χάσει και τον πατέρα του με τον ίδιο τραγικό τρόπο, εντοπίσθηκε από αλιευτικό σκάφος, το οποίο και ενημέρωσε το Λιμενικό.
(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Πηγή: Τραγικό παιχνίδι της μοίρας -Νεκρός ψαροντουφεκάς, ακριβώς όπως «χάθηκε» και ο πατέρας του | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/332760/tragiko-paihnidi-tis-moiras-nekros-psarontoyfekas-akrivos-opos-hathike-kai-o-pateras-toy#ixzz4eyQX3S5F

 
Η ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος

Ενημερώθηκε  η Λιμενική Αρχή Βόλου, ότι 33χρονος αγνοείται, από απογευματινές ώρες χθες, στη θαλάσσια περιοχή “ΜΟΥΡΤΙΑΣ – ΠΡΟΜΥΡΙΟΥ” Πηλίου ν. Μαγνησίας, όπου είχε μεταβεί πιθανόν για διενέργεια υποβρύχιας αλιείας.
Άμεσα για την περιοχή απέπλευσαν δύο (02) περιπολικά σκάφη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ενώ από ξηράς πραγματοποιήθηκαν έρευνες από τρία (03) περιπολικά οχήματα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. με τη συνδρομή οχημάτων του Αστυνομικού Τμήματος Μηλέων, του Πυροσβεστικού Σταθμού Αργαλαστής και απογειώθηκε ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού.
Παράλληλα, στην περιοχή έσπευσε και Κλιμάκιο ΕΜΑΚ της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ενώ πρωινές ώρες σήμερα απογειώθηκε ελικόπτερο Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και απέπλευσε για την περιοχή επιπλέον ένα (01) περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. Επιπροσθέτως, στις έρευνες συνδράμουν ιδιωτικό σκάφος και ιδιώτες δύτες, με αρνητικά μέχρι στιγμής αποτελέσματα.

 

 

Απάντηση