Υποψήφιος στην Ευρωβουλή ο Πάρις Μουτσινάς με το ΑΚΚΕΛ.

859

Γραφει η Ειρηνη Αιμονιώτη.

O Πάρις Μουτσινάς ήταν πρώην βουλευτής της ΔΗΜΑΡ. Ανεξαρτητοποιήθηκε , όταν είδε πως το κόμμα της ΔΗΜΑΡ, και ο Φώτης Κουβέλης, είχε ξεφύγει από τις αρχικές γραμμές, που είχε ορίσει.

Σήμερα δηλώνει , ελεύθερος, και απαγκιστρωμένος από κάθε βαρίδι, αφού με την ανεξαρτητοποίηση του το 2014, δεν υποτάχτηκε σε καμία «συστημική» εντολή. Κάτι στο οποίο  τα σημερινά κόμματα, αλλά και βουλευτές των κομμάτων του ελληνικού κοινοβουλίου , και όχι μόνο, αλλά και της ευρωβουλής, υποκύπτουν σε όλες τις πιέσεις που δέχονται, αβίαστα, βάζοντας σε κίνδυνο την δημοκρατία, και την ελληνική κυριαρχία.

Με την ανεξαρτητοποίηση του, έκανε αυτό που του όρισε η συνείδηση του, μας λέει.

Ευαισθητοποιημένος όμως, και βαθιά πολιτικά ενεργός, δε σταμάτησε ούτε στιγμή, να προσπαθεί για τα κοινά.

Μετά την πρόταση που δέχτηκε από το ΑΚΚΕΛ (Αγροτικό και Κτηνοτροφικό Κόμμα Ελλάδας), να κατεβεί στην Ευρωβουλή, δηλώνει «παρόν» και έτοιμος να αγωνιστεί για τα συμφέροντα των ελλήνων πολιτών, χωρίς φόβο, αλλά με πάθος, αφού δηλώνει αιώνιος εραστής της Δημοκρατίας, και του «δίκαιου» .Άλλωστε από το 1976 ασχολήθηκε με την αγροτική παράγωγη και υποστηρίζει αδιάλυτα την παραγωγική ανασυγκρότηση του πρωτογενή τομέα ως βάση για την ανάπτυξη της χώρας.

«Ήρθε η στιγμή η Ελλάδα να απαλλαγεί από τα νοσηρά φαινόμενα του πολιτικού συστήματος ώστε να διαπραγματευτεί με σχέδιο και τεκμηρίωση. Να διαπραγματευτεί, όπως κάνουν όλες οι άλλες χώρες της Ευρώπης, και να αποχτήσει επιτέλους «συμμαχίες» που θα ωθήσουν με τη σειρά τους, τα συμφέροντα της χώρας μας.

Η Ευρώπη πρέπει να αλλάξει ώστε να μετασχηματιστεί στην Ευρώπη των λαών,  της αλληλεγγύης , και του πολιτισμού. Και αυτό είναι δυνατό για να γίνει! Είμαστε έτοιμοι για αυτό και θα το αποδείξουμε, στις επερχόμενες εκλογές.

Δεν νοείτε η Ελλάδα του 21ο αιώνα να έχει 3 εκατ. πολίτες κάτω από το όριο της φτωχιάς, και να εισάγει 6 δις σε αγροτικά προϊόντα και τρόφιμα.

Μπορούμε να παράγουμε, έχουμε τη δύναμη να αυξήσουμε τη παραγωγή μας, με την κατάλληλη πολιτική, και να γίνουμε επιτέλους μια  χώρα που θα μπορεί και στέκεται στα πόδια της, χωρίς εντολές, ανεξάρτητη και δυνατή.

ΤΟ ΑΚΚΕΛ θα προωθήσει τη παραγωγική ανασυγκρότηση του πρωτογενή τομέα παράγωγης και θα είναι  παράγοντας αλλαγής εγγύησης και δημιουργίας για το μέλλον της χώρας».