Θαρρείς και η τύχη γύρισε την πλάτη στον Ρήγα Φεραίο για τα όσα έχει πετύχει τα δύο τελευταία χρόνια αλλά και στον τοπ σκόρερ του Ηλία Βλάχο, ο οποίος ναι μεν βρήκε πάλι σήμερα δίχτυα αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει δις από την άσπρη βούλα!

Σε ένα πολύ ανοιχτό και επιθετικό πρώτο μέρος στο Δημοτικό Στάδιο Βελεστίνου με τους Λαρισαίους να έχουν δύο δοκάρια και τον Ρήγα ισάριθμες -τουλάχιστον- τεράστιες ευκαιρίες οι δύο ομάδες αναδειθηκαν ισόπαλες 1-1. Στο 36` ο Σιαφαρίκας σέντραρε πολύ ωραία από τα αριστερά και ο Βλάχος με καρφωτή κεφαλιά άνοιξε το σκορ με τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν με τη συμπλήρωση 45 λεπτών αγώνα με εύστοχο πέναλντι του Παπαευθυμίου, σε πέναλντι που καταλόγισε ο Ασλανίδης για χέρι του Σιαφαρίκα.

Δ. Αγροκώστας 1-0
Παπαευθυμίου 1-1
Τασιούλης 2-1
Αναγνώστης 2-2
Σπαθής 3-2
Παϊτέρης 3-3
Γκάγκας 4-3
Κουκουράβας 4-4
Όντος 5-4
Ζαχαράκης 5-5
Βλάχος ΔΟΚΑΡΙ
Ιγγλέζος 5-6

Στο δεύτερο μέρος υπήρχε… μόνο ο Ρήγας και συνεχής πίεση. Αφού ο ρέφερι και η βοηθός Φωτιάδου δεν είδανε παράβαση σε δύο περιπτώσεις ήρθε η φάση του 83ου λεπτού με τον διαιτητή να καταλογίζει πέναλντι για παράβαση αμυνόμενου με το χέρι αλλά τον Ηλία Βλάχο να νικιέται από τον πρώην γκολκίπερ των Κυανόλευκων, Τάσο Παπαγιάννη. Ετσι ήρθε άμεσα (δεν προβλέπεται παράταση) η ψυχοφθόρα διαδικασία όπου ύστερα από 10 σερί εύστοχα χτυπήματα ο Βλάχος έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι, με τον μέχρι πρότινος παίκτη του Ρήγα (!) Κώστα Ιγγλέζο να ευστοχεί δίνοντας την αφορμή για ξέφρενους πανηγυρισμούς στον πάγκο της ομάδας του.

Από την άλλη πλευρά ο κόσμος του Βελεστίνου αναγνώρισε την προσπάθεια των παικτών του Ρήγα φιλοδωρώντας του με ένα ζεστό χειροκρότημα ενόψει και της πρεμιέρας την επόμενη εβδομάδα με τα Τρίκαλα και πάλι στο Βελεστίνο.

Ταυτόχρονα, όλοι οι παίκτες του Ρήγα έσπευσαν να αγκαλιάσουν αμέσως τον συμπαίκτης τους Ηλία Βλάχο.

Ρήγας Φεραίος (Νίκος Θεοδοσιάδης): Κωνσταντίνου, Γάτος (46’ Δ. Αποστολίδης), Σπαθής, Γάγκας, Βλιώρας [(25’ λ.τρ. Σιαφαρίκας (89’ Φ. Μπαλαμώτης)], Αλεξίου, Π. Αποστολίδης (73’ Βαϊόπουλος), Παππάς (46’ Όντος), Τασιούλης, Δ. Αγροκώστας, Βλάχος.

Ανθούπολη (Τσακμακίδης): Παπαγιάννης, Σάλα, Μαλάκος, Παϊτέρης, Μπάμης, Χατζησαββίδης (67’ Κουκουράβας), Ζαχαράκης, Παπαευθυμίου, Μιλτιάδης (89’ Κολιούκος), Αναγνώστης, Μπρισίμης (78’ Ιγγλέζος).

https://www.mousikovagoni.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ