1ο Ψηφιακό «Αρχονταρίκι» με τον Σεβ. Μητροπολίτη Δημητριάδος κ. Ιγνάτιο

637

Στο 1ο ψηφιακό «Αρχονταρίκι», που διοργανώνει το ηλεκτρονικό περιοδικό «Πεμπτουσία» θα συμμετάσχει ο Σεβ. Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος. Το «Αρχονταρίκι» θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά την Τρίτη 23/3 από τις 7.30 έως τις 9.30μ.μ. και θα έχει θέμα «Ελληνική Επανάσταση 1821: Από την μνήμη στο μέλλον».

Για να εγγραφούν και να παρακολουθήσουν το «Αρχονταρίκι» οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να πατήσουν τον κάτωθι σύνδεσμο: https://zoom.us/meeting/register/tJEqdu6gqzMtH9PQe8oRO_M8T6_PpnGDYAEy

Αφού εγγραφούν, θα λάβουν μήνυμα επιβεβαίωσης με τον προσωπικό σύνδεσμο συμμετοχής, τον οποίο θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν προκειμένου να εισαχθούν στην σύναξη.

   Νέο Αρχονταρίκι: “Η συνέχεια του ελληνισμού” (video)

Δείτε εδώ ή ενσωματώστε: <iframe width=”640″ height=”480″ src=”https://www.youtube.com/embed/0eTpgb61feY” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen></iframe>

Από την εκπομπή «ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ» της ΕΡΤ-1 της Κυριακής 17 Μαρτίου 2013. Ο υπεύθυνος και παρουσιαστής της εκπομπής, Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ.Ιγνάτιος, στο ιστορικό μοναστήρι της Αγίας Λαύρας των Καλαβρύτων, συζητά με τον Γιώργο Καραμπελιά και τον Κωνσταντίνο Χολέβα, για την διαχρονικότητα του Eλληνισμού.

Απάντηση