Α. Γεωργιάδης και Z. Μακρή για πιστοποίηση ασφαλούς επαναλειτουργίας σχολείων

184

Για την εξέταση και διερεύνηση της χρηματοδότησης για την λήψη προληπτικών μέτρων της ασφαλούς επαναλειτουργίας των σχολείων, εν μέσω και μετά την πανδημία, συναντήθηκε και συνεργάσθηκε η Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων και βουλευτής Μαγνησίας κ. Ζέττα Μ. Μακρή, με τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνι Γεωργιάδη, την Τετάρτη 3 Μαρτίου 2021.

Συγκεκριμένα, η Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Ζέττα Μ. Μακρή μετέφερε στον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνι Γεωργιάδη την αναγκαιότητα εξεύρεσης χρηματοδότησης, που θα επιτρέψει σε πιστοποιημένο φορέα, να βεβαιώσει την τήρηση των απαιτούμενων  μέτρων για την ασφαλή επαναλειτουργία των σχολείων εν μέσω ή μετά την πανδημία, αναγκαιότητα, την οποία ο Υπουργός δεσμεύθηκε να εξετάσει με ταχύτητα και θετική διάθεση.

Η κ. Μακρή, αφού ευχαρίστησε, θερμά, τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων για το ενδιαφέρον του, δήλωσε αισιόδοξη για την άμεση συνεργασία των δύο υπουργείων, ως προς την ασφαλή επιστροφή εκπαιδευτικών και μαθητών στο σχολικό περιβάλλον και την  διά ζώσης εκπαιδευτική διαδικασία ενώ αναμένει σχετική ενημέρωση.