Αίσιο τέλος με το Ι.Χ. οικογενειάρχη Βολιώτη – Πήρε πίσω το αυτοκίνητο από την Αστυνομία

312

 

Περίπου ένα μήνα κράτησε η αγωνία ενός 44χρονου οικογενειάρχη από τη ευρύτερη περιοχή του Βόλου – όταν αρχές Μαΐου η Αστυνομία κατάσχεσε το αυτοκίνητο – τύπου τζιπ που είχε αγοράσει και μάλιστα είχε πάρει και δάνειο από την τράπεζα 5.000 ευρώ.

Η αστυνομία είχε κατασχέσει το αυτοκίνητο στο πλαίσιο έρευνας για σπείρα που δρα σε όλη την Ελλάδα πουλώντας αυτοκίνητα κλεμμένα ή “πειραγμένα”.

Οι ελπίδες να ξαναπάρει το αυτοκίνητο πίσω ο Βολιώτης, φαίνονταν να εξανεμίζονταν.

Ωστόσο την περασμένη εβδομάδα ενημερώθηκε από τις κεντρικές υπηρεσίες της Αστυνομίας – ΓΑΔΑ, ότι μπορεί να μεταβεί για να παραλάβει το αυτοκίνητό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όπως διαπιστώθηκε, το αυτοκίνητο που ο ίδιος και η οικογένειά του είχαν αγοράσει, δεν ήταν ούτε κλεμμένο αλλά ούτε και “πειραγμένο”. Ο άνθρωπος που φέρεται να του πούλησε το αυτοκίνητο, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, έχει απασχολήσει τις αστυνομικές Αρχές.

Ο 44χρονος οικογενειάρχης την περασμένη Πέμπτη 27 Μαΐου μετέβη στα κεντρικά της Αστυνομία και παρέλαβε το αυτοκίνητό του, ενώ δεν κρύβει ο ίδιος και η οικογένειά του την χαρά τους για την περιπέτεια που είχε αίσιο τέλος.

φωτό αρχείου

Απάντηση