Χαιρετισμός Σεβ.Μητροπολίτου Δημητριάδος κ.Ιγνατίου σε τηλε-ημερίδα με θέμα: «1821 και Εκπαίδευση» (video)

363

 

Προσκεκλημένος από το Περιφερειακό Κέντρο Σχολικού Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού (ΠΕ.Κ.Ε.Σ.) Στερεάς Ελλάδας, βρέθηκε σήμερα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ.Ιγνάτιος, για να απευθύνει χαιρετισμό στη διαδικτυακή Τηλε-ημερίδα που διοργάνωσε, με θέμα: “1821 και Εκπαίδευση”.

Για να δείτε το βίντεο πατήστε εδώ ή ενσωματώστε: <iframe width=”640″ height=”480″ src=”https://www.youtube.com/embed/nnqHQA-1ZYo” title=”YouTube video player” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen></iframe>

Στον χαιρετισμό που απηύθυνε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιος, Πρόεδρος της Ειδικής Συνοδικής Επιτροπής Πολιτιστικής Ταυτότητας και εκπρόσωπος της Εκκλησίας της Ελλάδος, στην Επιτροπή «Ελλάδα 2021», στη διαδικτυακή Ημερίδα που διοργάνωσε το Περιφερειακό Κέντρο Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού (ΠΕΚΕΣ) Στερεάς Ελλάδος την Τρίτη 23 Μαρτίου 2021, με θέμα «1821 και Εκπαίδευση», αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο νόημα αυτής της επετείου, στις μεγάλες μορφές που σημάδεψαν την Επανάσταση αλλά και τον πλούτο των γνώσεων που συγκεντρώθηκαν στους δέκα Τόμους, με τα πρακτικά των δέκα αντίστοιχων Διεθνών Συνεδρίων που διοργάνωσε η Ειδική Συνοδική Επιτροπή, και πλέον αποτελούν παρακαταθήκη όλων των Ελλήνων. Η Ημερίδα διεξήχθη στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821, και συμμετείχαν οι Σεβασμιώτατοι Μητροπολίτες Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος, Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεώργιος, Καρπενησίου κ. Γεώργιος και Φθιώτιδος κ. Συμεών, καθώς επίσης και εκπαιδευτικοί Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης που υπηρετούν σε σχολικές μονάδες της Στερεάς Ελλάδος, αλλά και όλης της Ελλάδος.

Απάντηση