Διαδικτυακή ομάδα γονέων από την “Πρόταση Ζωής”

279

Καθώς οι Ομάδες Γονέων δια ζώσης δεν μπορούν προς το παρόν να πραγματοποιηθούν, όπως κάθε χρόνο, λόγω των μέτρων προστασίας για τον COVID-19, το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Μαγνησίας «Πρόταση Ζωής»-ΟΚΑΝΑ, θα πραγματοποιήσει ομάδα γονέων παιδιών σχολικής ηλικίας, μέσω διαδικτύου.
Θα πραγματοποιηθούν πέντε (5) δίωρες συναντήσεις όπου θα αναπτυχθούν με βιωματικό τρόπο οι εξής θεματικές:

Ανάγκες παιδιών
Η έννοια της αυτοεκτίμησης και η ενίσχυσή της
Επικοινωνία και ενεργητική ακρόαση στην οικογένεια
Πειθαρχία – Όρια

Την ομάδα θα συντονίζουν δύο επιστημονικά στελέχη της «Πρότασης Ζωής» και θα συμμετέχουν έως 12 άτομα. Για τον τρόπο διαδικτυακής σύνδεσης οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερωθούν με τη συμπλήρωση του αριθμού των αιτήσεων και την επιλογή τους για τη συμμετοχή στην ομάδα.
Αιτήσεις θα γίνονται δεκτές μέχρι τη Δευτέρα 15/02/2021. Οι συναντήσεις προγραμματίζεται να ξεκινήσουν την Τετάρτη 24/02/2021 σε ώρα πρωινή ή απογευματινή, ανάλογα με την προτίμηση των γονέων που θα κάνουν αίτηση.
Οι αιτήσεις μπορούν να υποβάλλονται στην «Πρόταση Ζωής» ηλεκτρονικά στο protzois@otenet.gr ή τηλεφωνικά από τις 10.00 έως τις 13.00, στα τηλέφωνα 2421038030 & 2421038050. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, ενώ αν ο αριθμός των αιτήσεων υπερβαίνει το όριο των συμμετεχόντων, θα πραγματοποιηθεί και δεύτερη ομάδα. Η συμμετοχή στην ομάδα δεν έχει οικονομική επιβάρυνση.

Απάντηση