Διοικητής Γ.Ν. Καρδίτσας: Καταθέτω μήνυση και αστική αγωγή σε όσους με συκοφαντούν

400

Σε νέα δήλωση προχώρησε ανήμερα των Θεοφανίων ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Καρδίτσας Δημήτρης Κεχαγιάς γνωστοποιώντας -μεταξύ άλλων- ότι πλέον το λόγο έχει η Δικαιοσύνη για όσους συνεχίζουν να διαδίδουν ψεύδη σχετικά με την διακίνηση εγγράφου για τον εμβολιασμό κατά του COVID-19 στο Γενικό Νοσοκομείο Καρδίτσας. Παράλληλα αναφέρει ότι θα καταθέση μήνυση κατά του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλη Γιαννάκου. 

«Με λύπη μου διαπίστωσα ότι την προειδοποίηση που απηύθυνα χθες με το από 05/01/2021 Δελτίο Τύπου, δεν την έλαβε σοβαρά υπόψιν του ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ κ. Μιχάλης Γιαννάκος. Και σήμερα Τετάρτη συνέχισε να διαδίδει ψευδώς ότι γνώριζα την ύπαρξη και διακίνηση του εγγράφου συναίνεσης», επισημαίνει.

«Θεωρώ ότι με την ΕΔΕ που ήδη διενεργείται θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα. Όμως δηλώνω ότι τις επόμενες ημέρες θα προσφύγω στη Δικαιοσύνη με την κατάθεση μήνυσης κατά του κ. Γιαννάκου και κατά παντός άλλου που θα συνεχίσει να διαδίδει παρόμοια ψεύδη εις βάρος μου», προσθέτει.

«Ταυτόχρονα θα καταθέσω και αστική αγωγή ζητώντας αποζημίωση ύψους 1.000.000 ευρώ, τα οποία θα διαθέσω στο σύνολό τους υπέρ του Γενικού Νοσοκομείου Καρδίτσας», καταλήγει ο κ. Κεχαγιάς.

Πηγή: karditsalive.net

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here