Δωρεάν χάρτινα φαράσια προσφέρει ο δήμος Φαρσάλων για να μαζεύουν οι ιδιοκτήτες τις ακαθαρσίες των σκύλων

162

Ο δήμος Φαρσάλων προσφέρει δωρεάν σε 4 κεντρικά σημεία χάρτινα φαράσια μαζέματος των ακαθαρσιών σκύλων, δίνοντας έτσι λύση σε ένα πρόβλημα ανέπαφα, πολιτισμένα, έξυπνα και οικολογικά.

Το “ΝΟ ΚΑΚΑ” είναι μία Ελληνική, Παγκόσμια κατοχυρωμένη εφεύρεση (πατέντα), συλλογής περιττωμάτων των σκύλων.

Η εξαιρετική επινόηση δίνει μια πολύ έξυπνη, πρωτότυπη, πολιτισμένη και οικολογική λύση στο πρόβλημα της συλλογής των ακαθαρσιών των σκυλιών που μπορεί και πρέπει να θέσει τέλος στο άλυτο, μέχρι τώρα, πρόβλημα.

Ένα χάρτινο πτυσσόμενο μικρό φαράσι μιας χρήσης, από ανακυκλωμένο χαρτί, που επινοήθηκε και κατασκευάζεται στην Ελλάδα, κάνει πανεύκολη την ανέπαφη συλλογή των ακαθαρσιών, για τους συνοδούς των τετραπόδων φίλων μας και αλλάζει τα μέχρι σήμερα δεδομένα, ακολουθώντας την Ευρωπαϊκή και Παγκόσμια οδηγία κατάργησης της χρήσης του πλαστικού!

Με τη γενίκευση της χρήσης του φαρασιού, οι δρόμοι, οι πλατείες, τα πάρκα και όλοι οι Δημόσιοι χώροι, θα διατηρούνται καθαροί και υγιεινοί.

Τα σημεία όπου τοποθετήθηκαν τα χάρτινα φαράσια είναι το Πολιτιστικό Κέντρο, το πάρκο του Απιδανού, η δυτική είσοδος στο Αλσύλλιο και η βόρεια είσοδος στην πλατεία Δημαρχείου.

Πρόκειται να ακολουθήσει η τοποθέτηση και σε άλλα σημεία της πόλης. Η πρωτοβουλία υλοποιήθηκε από τις αντιδημαρχίες Καθαριότητας και Τεχνικών Έργων του δήμου Φαρσάλων, σε συνεργασία με την Κοινότητα Φαρσάλων.

Δείτε φωτογραφίες:

Πηγή:https://www.onlarissa.gr/2021/09/04/dorean-chartina-farasia-prosferei-o-dimos-farsalon-gia-na-mazefoun-oi-idioktites-tis-akatharsies-ton-skylon/