Δύο συλλήψεις από το λιμενικό για κατοχή χασίς

395

 

Δύο άτομα συνελήφθησαν σήμερα από λιμενικούς του Λιμεναρχείου Βόλου, για κατοχή χασίς.

Ειδικότερα, κατόπιν διενεργηθέντος νομότυπου ελέγχου Οργάνων Π.Ο.ΔΙ.Ν. του Λιμεναρχείου Βόλου, στο πλαίσιο της πάταξης του φαινομένου της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών κατελήφθη σήμερα τα ξημερώματα, ένας  49 χρονος, να κατέχει μια ποσότητα ακατέργαστης κάνναβη αναμεμειγμένη με καπνό σε συσκευασία καπνού μεικτού βάρους 11 γρ. και σε νομότυπη έρευνα που ακολούθησε στην οικία του ανευρέθηκε μια συσκευασία ακατέργαστης κάνναβης μικτού βάρους 178 γρ. οι οποίες και κατασχέθηκαν.

Στο πλαίσιο διενεργούμενης προανάκρισης ο 49χρονος κρατείται στο Λιμεναρχείου κατόπιν Εισαγγελικής εντολής προκειμένου προσαχθεί αύριο το πρωί.

Επίσης σήμερα το πρωί, κατόπιν διενεργηθέντος νομότυπου ελέγχου Οργάνων Π.Ο.ΔΙ.Ν. και Γραφείου Ασφάλειας του Λιμεναρχείου, κατελήφθη στον επιβατικό λιμένα Βόλου ένας 55χρονος, να κατέχει μία ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης σε χάρτινη συσκευασία μεικτού βάρους 14,80 γρ. η οποία κατασχέθηκε και από το Λιμεναρχείο, διενεργείται προανάκριση στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here