25.6 C
New York
Τρίτη 16-07-2024
spot_img

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από τον ΣΔΥ Βόλου στους γιατρούς του Νοσοκομείου Βόλου και στα 56 μέλη του

Ανάμεσα στα 360 μέλη του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Βόλου, οι 56 από αυτούς είναι εργαζόμενοι στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου, ή απασχολούνται σε διάφορους κλάδους που σχετίζονται με την Ιατρική. Ο ΣΔΥ Βόλου αισθανόμενος την ανάγκη να απευθύνει ένα τεράστιο ευχαριστώ, εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

«Στο Ιατρικονοσηλευτικό προσωπικό

Στους συντηρητές των μηχανημάτων

Στις καθαρίστριες

Απευθύνουμε ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους τους εργαζομένους του Γενικού Νοσοκομείου Βόλου που δίνουν τη μεγάλη μάχη απέναντι στον covid-19. Το μόνο που ζητούν από εμάς είναι να μη δυσκολεύουμε το έργο τους, και να ακολουθούμε τα έκτακτα μέτρα και τους κανόνες υγιεινής. Θα είναι άλλωστε προς όφελος και της ζωής μας! Θυμίζουμε ότι ο αριθμός μητρώου του ΣΔΥ Βόλου στις Κεντρικές Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες Διαχείρισης Εθνικού Μητρώου Εθελοντών Αιμοδοτών, είναι ο 15211, και καλό είναι τα μέλη μας να προσφέρουν ξανά αίμα καθώς λόγω των γεγονότων υπάρχει έλλειψη.

Δημοσιεύουμε την ανανεωμένη λίστα με όλα τα ονόματα των γιατρών και των εργαζομένων, που είναι και στον σύλλογό μας. Ζητούμε συγνώμη αν εκ παραδρομής δεν αναφέρουμε κάποιον (θα ακολουθήσει και τυχόν νέα προσθήκη ονομάτων). Επίσης δημοσιεύουμε και όσους εργάζονται εκτός του Νοσοκομείου, σε διάφορους κλάδους που σχετίζονται με την Ιατρική. Ο συνολικός αριθμός είναι 56, και είναι τιμή για τον ΣΔΥ Βόλου που όλοι έχουν ενταχθεί στον σύλλογο, και που μάλιστα εκτός από τις υπηρεσίες που προσφέρουν στην κοινωνία, συμβουλεύουν τα μέλη για κάθε θέμα που χρειάζεται, και μετέχουν μαζί με όλους σε κάθε αποστολή, σε κάθε προπόνηση, στους Μαραθωνίους, στους αγώνες μικρών και μεγάλων αποστάσεων, στις πεζοπορίες, σε κάθε δράση!

 

Σημειώνουμε ότι ήδη κάποιοι γιατροί έκαναν το εμβόλιο, ενώ μερικοί ξεπέρασαν και την απόλυτη δοκιμασία όταν η επαφή με τον ιό αποδείχθηκε αναπόφευκτη. Ευχαριστούμε πολύ τον Γιώργο Γκαβαρδίνα για τη βοήθεια στην κατάρτιση της λίστας των 56 μελών!

 

Αθανασίου Βασίλης

Αθανασοπούλου Κλέλια

Ακρίβου Μαρία

Αναγνώστου Κώστας

Αντωνίου Αγγέλα

Βάγια Αφροδίτη

Βαϊτσαρά Χριστίνα

Γκαβαρδίνας Γιώργος

Ζαφειρίου Βασίλης

Θεοδώρου Ελένη

Θεοτόκογλου Γιώργος

Θεοτόκογλου Ορέστης

Ιωάννου Γιώτα

Καζιλάρη Πελαγία

Κακαβά Μαριάνθη

Καραδήμας Φώτης

Καραμέτος Ηλίας

Καρατζόγλου Ζωή

Κατσούλη Λαμπρινή

Κεραμάρη Παναγιώτα

Κοκκονάκη Άννα

Κοντογιάννη Κατερίνα

Κούντρα Πέρσα

Κώστας Δημήτρης

Λουκίδης Νεκτάριος

Μάνδρος Χαράλαμπος

Μαντζαβίνου Γεωργία

Μανώλη Ελένη

Μπαντίδος Θεοδόσης

Μπαρμπάτσελου Αγγελική

Μπιλιούρη Σόνια

Μπουδραμή Μαργαρίτα

Νάπα Εβελίνα

Νόνης Σπύρος

Πάγκαλης Στέλιος

Παπαδανιήλ Παύλος

Παπαρίζος Θόδωρας

Σαλματάς Σάκης

Σπανομήτρου Αντωνία

Σφάκα Μαρία

Σωλήνης Ιωάννης

Τράγαλος Κώστας

Φιλίππου Γιάννης

Χαυτούρας Νίκος

Χριστοπούλου Μαρία

Αδραχτά Ευτέρπη

Αδραχτά Εύη

Αδραχτάς Κώστας

Αντωνίου Αντώνης

Παπαλεξάνδρου Αλεξάνδρα

Παπαλεξάνδρου Γιάννης

Παπαλεξάνδρου Ελπίδα

Σαρρηγιάννης Ηλίας

Τουρβας Νίκος

Χαρακόπουλος Γρηγόρης

Χρυσοβελίδης Αλέξανδρος »

Ασταμάτητη η προπονητική δράση της εβδομάδας

Ατομική πεζοπορία 8ωρης διάρκειας και απόστασης 25 χιλιομέτρων οργανώθηκε την Κυριακή 24 Ιανουαρίου από τα Λεχώνια στον Άγιο Λαυρέντιο, τις Αγριόλευκες και το Χιονοδρομικό Κέντρο Χανίων, με επιστροφή. Η συνολική υψομετρική ανάβαση έφτανε τα 1.350 μέτρα, και ήταν όλη στο πρώτο μισό της πορείας, δηλαδή στην ανηφόρα, κάτι που έκανε αρκετά δύσκολη την προσπάθεια κάθε πεζοπόρου. Το άφθονο χιόνι ιδίως στα Χάνια, αποζημίωσε κάθε συμμετέχοντα.

Μέσα στη βδομάδα έγιναν αναρίθμητες ακόμη προπονήσεις από τα μέλη του ΣΔΥΒ, και ενδεικτικά αναφέρονται μερικές από αυτές:

30 χιλιόμετρα έτρεξε σε 2 ώρες 24′ στη Σητεία Κρήτης ο Στέργιος Κουσκουρίδας.
27 χιλιόμετρα σε 3μισυ ώρες, οι Αποστόλης Μπαρμπούλης, Θωμάς Μαλιαχόβας, σε Γορίτσα – Ανεμούτσα – Δράκεια – Αλυκόπετρα – Πορταριά – Κατηχώρι – Άλλη Μεριά – Γορίτσα.
23χλμ trail στο Πήλιο ο Κώστας Πολίτης.
Ημιμαραθώνιο έτρεξε σε 1 ώρα 21’37 ο Ζήσης Τσουρέλης.
Ημιμαραθώνιο σε 1 ώρα 30’14 οι Μίλτος Καραπιπέρης, Κώστας Σκοτίδης.
Ημιμαραθώνιο ασφάλτου με μεγάλη υψομετρική ο Γιάννης Παπαδόπουλος.
19χλμ οι Πασχάλης Στάνιος, Γιάννης Καζανίδης.
16 χιλιόμετρα trail ο Θανάσης Αλεξίου.
Trail στα Χάνια ο Γιώργος Γερογιάννης.
Δίωρο trail στο Πήλιο οι Κατερίνα Τσάγγαρη, Γιώργος Τσοκάνης, Μάρω Μακροθανάση.
12 χιλιόμετρα trail από τον Στάθη Καραδημητρίου, που ολοκληρώθηκαν βράδυ, Άγιος Ονούφριος – Ανακασιά – Άνω Βόλος – Αγία Τριάδα – Πορταριά – Σταγιάτες – Άγιος Ονούφριος.
Trail στη Γορίτσα σε διάφορες προπονήσεις οι Χριστίνα Χατζηγιαννίδου, Κλεοπάτρα Καρακώστα, Τζώρτζια Ιωάννου, Λένα Ταμπούρη, Λίνα Παπακυριαζή, Χρήστος Κυρτσούδης, Δημήτρης Μυλωνάς.

Πέρα από όλα τα άλλα, την παράσταση κλέβει το νέο μονοπάτι που ανέδειξε και «υιοθέτησε» ο ΣΔΥ Βόλου και ο Γιώργος Καλαντζής, από τον Άγιο Στέφανο Αλυκών στην Κριθαριά. Εκατοντάδες είναι οι πεζοπόροι και οι δρομείς που το επισκέπτονται μεμονωμένα καθημερινά μετά τη γνωστοποίηση της ύπαρξής του. Ο Γιώργος Καλαντζής συνεχίζει τη σήμανση και το καθάρισμα της διαδρομής μαζί με τον γιο του Βαγγέλη, ενώ προσεχώς ετοιμάζονται και άλλες εκπλήξεις που θα αφορούν τη διαδρομή. Μάλιστα στις 14 Φεβρουαρίου θα γίνει η 2η ατομική πεζοπορία στο μέρος, ώστε να δει το εντυπωσιακό έργο και να θαυμάσει την ομορφιά και τη θέα της περιοχής, ακόμη περισσότερος κόσμος.

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Stay Connected

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
0ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles