Ενημέρωση πολιτών για εργασίες αντικατάστασης φωτιστικών στο παραλιακό μέτωπο

358

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες, εκτέλεσης του έργου “Αντικατάσταση Υφιστάμενων Λαμπτήρων με νέου τύπου LED κι Ενίσχυση Επιπέδου Εξωτερικού Φωτισμού”, συνολικής δαπάνης €186.504,01 πλέον Φ.Π.Α. 24%.

Αντικείμενο της σύμβασης, είναι η αντικατάσταση υφιστάμενων φωτιστικών εξωτερικών χώρων του ΟΛΒ με νέα, τύπου LED, επιτυγχάνοντας βελτίωση των επιπέδων φωτισμού.

Οι εργασίες αντικατάστασης έχουν ήδη ξεκινήσει κι έχουν ολοκληρωθεί στη χερσαία ζώνη του εμπορικού λιμένα (περιοχή όπισθεν των καταστημάτων νέας ιχθυαγοράς μέχρι την γεφυροπλάστιγγα-όπισθεν του Πολυτεχνείου), στην είσοδο του εμπορικού λιμένα στα Παλαιά Σφαγεία-έξω από την νέα ιχθυόσκαλα, σε τμήμα του χώρου στάθμευσης στον Κεντρικό προβλήτα καθώς και σε τμήμα του παραλιακού μετώπου – λιμενίσκος ΟΕΑ – ΝΑΒ.

Από την Παρασκευή 30/7/2021, ενημερώνονται οι πολίτες, ότι θα εκτελούνται στο παραλιακό μέτωπο από τον λιμενίσκο του Τελωνείου μέχρι τον λιμενίσκο του Αγ. Κωνσταντίνου εργασίες αντικατάσταση των φωτιστικών κι ως εκ τούτου το παραλιακό μέτωπο, δε θα είναι πλήρως φωτισμένο.

Οι εργασίες αντικατάστασης, αναμένεται να ολοκληρωθούν στο σύνολό τους, μέσα στο προσεχές χρονικό διάστημα, εξασφαλίζοντας καλύτερο φωτισμό, ενώ παράλληλα μειώνεται το περιβαλλοντικό αποτύπωμα κι ελαχιστοποιείται το κόστος συντήρησης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here