Επίθεση στην πολυκατοικία που στεγάζεται η ΝΟΔΕ Μαγνησίας

178

 

Επίθεση στην κεντρική είσοδο της πολυκατοικίας, όπου στον 1ο όροφο στεγάζεται η ΝΟΔΕ Μαγνησίας, σημειώθηκε χθες βράδυ από δύο άτομα, ενώ συνελήφθη ένας 37χρονος κι αναζητείται ακόμη ένας συνεργός του.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο 37χρονος με άγνωστο προς το παρόν άτομο, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους μετέβησαν στην πολυκατοικία, όπου ο άγνωστος δράστης έσπασε με σφυρί την γυάλινη πόρτα της κεντρικής εισόδου της πολυκατοικίας, ενώ ο 37χρονος έγραψε με μαύρο σπρέι σύνθημα.

Δύο περαστικοί τους αντιλήφθηκαν κι ακινητοποίησε ο ένας περαστικός αρχικά τον 37χρονο ο οποίος συνελήφθη στη συνέχεια από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ για φθορά ξένης ιδιοκτησίας και απειλή διάπραξης εγκλημάτων και του επιβλήθηκε και πρόστιμο 300ευρώ γι άσκοπη μετακίνηση, ενώ ο συνεργός του καταδιώχθηκε από τον άλλον περαστικό ωστόσο διέφυγε.

Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου, που αξιοποιεί όλα τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή της για τον εντοπισμό και την σύλληψη και του άλλου δράστη.