Φορτηγό με είδη πρώτης ανάγκης από την Π.Ε. Μαγνησίας στην Εύβοια

403

Ιδιαίτερα μεγάλη ήταν η ανταπόκριση των πολιτών, των φορέων, των συλλόγων και των εταιρειών στο κάλεσμα της Π.Ε. Μαγνησίας & Σποράδων για τη συγκέντρωση βοήθειας για τους πυρόπληκτους.

Μετά τη συγκέντρωση των ειδών αναχώρησε σήμερα από το Διοικητήριο της Π.Ε. Μαγνησίας φορτηγό της Περιφέρειας με είδη πρώτης ανάγκης, φάρμακα, καθαριστικά, είδη προσωπικής υγιεινής, ρουχισμό και τρόφιμα για τους πυρόπληκτους κατοίκους της Ευβοίας. Μετά από συνεννόηση της Αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας & Σποράδων Δωροθέας Κολυνδρίνη με τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδος κ. Φ. Σπανό και τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Ευβοίας κ. Γ. Κελαϊδίτη τα είδη θα μεταφερθούν σε αποθήκες της Περιφέρειας στην Οινόη Βοιωτίας, από όπου και θα διανεμηθούν στις πληγείσες από τις πυρκαγιές περιοχές και τους πυρόπληκτους κατοίκους.

Σε δηλώσεις της η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων ανέφερε σχετικά: «Είναι πραγματικά συγκινητική η ανταπόκριση του κόσμου και των φορέων της περιοχής στο κάλεσμά μας να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας στην Εύβοια μετά την πύρινη καταστροφή που υπέστησαν. Αποδεικνύουμε εμπράκτως τις σταθερές αξίες μας και την αλληλεγγύη που μας διακρίνει όλα αυτά τα χρόνια προς τον κόσμο που δοκιμάζεται. Στέλνουμε ένα μήνυμα ελπίδας και αγάπης προς τους πληγέντες από την πυρκαγιά και παραμένουμε ενεργοί να συμβάλλουμε όπου και όποτε ξανά αυτό απαιτηθεί. Θέλω ιδιαιτέρως να ευχαριστήσω την εταιρεία NILO-Δ. Παπαμιχαήλ Ε.Ε. για την μεγάλη προσφορά ειδών, καθώς και τον επαγγελματία της περιοχής μας κ. Γ. Κεφαλά για τη συμβολή του στη φόρτωση των ειδών.»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here