Η ακαδημία σκακιστών Βόλου στα πανελλήνια μαθητικά πρωταθλήματα

415

Τέσσερις μικροί σκακιστές της Ακαδημίας Σκακιστών Βόλου θα συμμετέχουν στα Διαδικτυακά Πανελλήνια Πρωταθλήματα Μαθητών – Μαθητριών, που θα διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο 27 και 28 Μαρτίου 2021.

Με τη συμμετοχή 2 σκακιστών της Ακαδημίας Σκακιστών Βόλου θα πραγματοποιηθεί το 1ο Διαδικτυακό Πανελλήνιο Ατομικό Πρωτάθλημα Μαθητών – Μαθητριών Δημοτικών Σχολείων στη διαδικτυακή πλατφόρμα tornelo.com.

Οι 2 μικροί σκακιστές, που θα λάβουν μέρος στους αγώνες, είναι οι Παπαγεωργίου Γεώργιος και Καραΐσκος Ιωάννης, μαθητές της ΣΤ’ Δημοτικού.

Στους αγώνες θα συμμετέχουν περισσότεροι από 700 σκακιστές και σκακίστριες των τάξεων Γ’, Δ’, Ε’ και ΣΤ’ Δημοτικού, από όλη την Ελλάδα.

Οι αγωνιζόμενοι θα χωριστούν σε ομίλους κατά τάξη και θα αγωνιστούν με Ελβετικό σύστημα 9 γύρων.

Οι συμμετοχές φαίνονται στο σύνδεσμο http://chess-results.com/tnr552107.aspx?lan=1&zeilen=99999

Τις προσπάθειες των 2 σκακιστών μας μπορείτε να παρακολουθήσετε στο σύνδεσμο

https://tornelo.com/chess/orgs/greek-chess-federation/events/greek-school-championships-st-dhm/divisions/default/standings

Επίσης στη διαδικτυακή πλατφόρμα tornelo.com θα πραγματοποιηθεί και το 1ο Διαδικτυακό Πανελλήνιο Ομαδικό Πρωτάθλημα Μαθητών-Μαθητριών Γυμνασίων, όπου συμμετέχουν με την ομάδα του 1ου Γυμνασίου Βόλου άλλοι 2 σκακιστές της Ακαδημίας Σκακιστών Βόλου, οι Πατρίκος Δημήτριος και Τζαμτζής Σάββας.

Οι συμμετοχές φαίνονται στους συνδέσμους

http://chess-results.com/tnr552097.aspx?lan=1

και http://chess-results.com/tnr552097.aspx?lan=1&art=8&snr=28

Τις προσπάθειες των σκακιστών της Ακαδημίας Σκακιστών Βόλου στο ομαδικό μπορείτε να παρακολουθήσετε στο σύνδεσμο https://tornelo.com/chess/orgs/greek-chess-federation/events/greek-school-championships-omadika-gymnasia/divisions/default/standings

Oι αγώνες για το 1ο Διαδικτυακό Πανελλήνιο Ατομικό Πρωτάθλημα Μαθητών – Μαθητριών Δημοτικών Σχολείων και το 1ο Διαδικτυακό Πανελλήνιο Ομαδικό Πρωτάθλημα Μαθητών-Μαθητριών Γυμνασίων και Λυκείων θα γινόταν το Σαββατοκύριακο 13-14 Μαρτίου 2021, αλλά είχαν αναβληθεί λόγω τεχνικού προβλήματος στη διαδικτυακή πλατφόρμα tornelo.com.

Περισσότερες πληροφορίες υπάρχουν στην προκήρυξη των αγώνων: https://www.chessfed.gr/archives/9802

Πληροφορίες για την Ακαδημία Σκακιστών Βόλου θα βρείτε στην ιστοσελίδα https://www.vchessacademy.gr/ και στο facebook https://www.facebook.com/VolosChessAcademy

Ενημέρωση για το σκάκι στη Θεσσαλία και στην Ελλάδα γενικότερα, καθώς και για τα πολλά διαδικτυακά τουρνουά, που διεξάγονται αυτόν τον καιρό λόγω κορονοϊού, μπορείτε να βρείτε στον ιστότοπο https://chesswords.blogspot.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here