Η στιγμή της επίθεσης των Ταλιμπάν στο συνεργείο του CNNi στην Καμπούλ

251

Συγκλονίζει το ρεπορτάζ τρόμου της Κλαρίσα Ουόρντ στους δρόμους έξω από το αεροδρόμιο της Καμπούλ στο οποίο σπεύδουν απελπισμένοι Αφγανοί με την ελπίδα της φυγής από τη χώρα.

Όλα αυτά, με κίνδυνο της ζωής τους, από τη στιγμή που οι Ταλιμπάν με αυτόματα τουφέκια στα χέρια έχουν αναλάβει τον… έλεγχο του πλήθους μέσα σε μια χαοτική κατάσταση.

Στο ρεπορτάζ της Κλαρίσα Ουόρντ και στο αποκαλυπτικό βίντεο διαφαίνεται η επιθετική τάση των Ταλιμπάν προς τον παραγωγό του CNNi ενώ η κατάσταση φαίνεται να εκτονώνεται μόνον όταν ο μαχητής των Ταλιμπάν που του επιτέθηκε ενημερώνεται ότι ο διεθνής Τύπος έχει δικαίωμα να βρίσκεται στον χώρο πέριξ του αεροδρομίου.

Στα 41 της χρόνια, η Κλαρίσσα ήδη έχει 15 χρόνια εμπειρίας σε ρεπορτάζ από τα πιο καυτά μέτωπα του πλανήτη (Συρία, Ιράκ, Αφγανιστάν, Υεμένη, Ουκρανία, Γεωργία), έχει βραβευθεί και έχει γράψει βιβλία για τα όσα έχει ζήσει.

Τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται στην Καμπούλ για να περιγράψει για το CNNi το τοπίο μετά την επικράτηση των Ταλιμπάν στην πρωτεύουσα αλλά και στο σύνολο της χώρας.

Πηγή:https://www.cnn.gr/kosmos/video/278544/h-stigmi-tis-epithesis-ton-talimpan-sto-synergeio-toy-cnni-stin-kampoyl