Κρίσεις Ενόπλων Δυνάμεων 2021: Ο Ν. Παναγιωτόπουλος παίρνει θέση

289

Λίγο πριν ξεκινήσουν οι Κρίσεις Ενόπλων Δυνάμεων 2021, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος παίρνει θέση για τα δημοσιεύματα που σέρνονται το τελευταίο διάστημα και κάνουν λόγο για αλλαγές στην ηγεσία.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην Βουλή ο κ. Παναγιωτόπουλος, απέρριψε ορισμένα υπονοούμενα που διατυπώθηκαν σχετικά με διώξεις στην ηγεσία της στρατιωτικής ηγεσίας, λέγοντας ότι «εάν υπήρχε κάποια τέτοια διάθεση της κυβέρνησης, αυτό θα το είχε πράξει με την ανάληψη των καθηκόντων της.

Εμείς συμπορευτήκαμε με την προηγούμενη στρατιωτική ηγεσία για πάνω από ένα εξάμηνο και θα έλεγα με όρους αρκετά καλής συνεργασίας. Κρίναμε ότι έπρεπε να γίνουν κάποιες αλλαγές και τις πραγματοποιήσαμε πέρυσι τέτοια εποχή.

Άρα, μακριά από εμάς αυτά τα υπονοούμενα. Έτσι θα προχωρήσουμε και στο μέλλον, και δεν έχουν δοθεί τέτοια δείγματα από την παρούσα πολιτική ηγεσία του υπουργείου».

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ξεκινήσουν οι Κρίσεις Ενόπλων Δυνάμεων 2021, καθώς ο Αρχηγός ΓΕΑ συμπληρώνει 2 χρόνια και απαιτείται επανάκριση.

Απάντηση