Κρήτη: Αναζητούν Νορβηγό για την δολοφονία γυναίκας στα Χανιά

345

Ο ιατροδικαστής διαπίστωσε ότι η 54χρονη ελληνικής υπηκοότητας γυναίκα έφερε τραύμα από τέμνον όργανο στο λαιμό, ενώ στο σπίτι βρέθηκαν σπασμένα ποτήρια και ο χώρος ήταν άνω- κάτω, πράγμα που κάνει τους αστυνομικούς να εκτιμούν ότι προηγήθηκε άγριος καυγάς

Σε εγκληματική ενέργεια απέδωσε ο ιατροδικαστής Σταμάτης Μπελιβάνης τον θάνατο της γυναίκας που βρέθηκε νεκρή το μεσημέρι της Κυριακής μέσα στη μεζονέτα όπου κατοικούσε στην περιοχή Μεσκλά των Χανίων. Την ίδια ώρα, αναζητείται ο Νορβηγός σύντροφός της που έχει εξαφανιστεί.

Ο ιατροδικαστής διαπίστωσε ότι η 54χρονη ελληνικής υπηκοότητας γυναίκα έφερε τραύμα από τέμνον όργανο στο λαιμό, ενώ στο σπίτι βρέθηκαν σπασμένα ποτήρια και ο χώρος ήταν άνω- κάτω, πράγμα που κάνει τους αστυνομικούς να εκτιμούν ότι προηγήθηκε άγριος καυγάς. Οι ένοικοι του συγκροτήματος κατοικιών που συζούσε η 54χρονη με το Νορβηγό, ανέφεραν ότι το ζευγάρι διαπληκτιζόταν συχνά, ενώ ο άνδρας εμφανιζόταν πολλές φορές μεθυσμένος.

Αυτό που δεν έγινε γνωστό, είναι πότε έγινε το έγκλημα, καθώς στο σπίτι επικρατούσε παγωνιά η οποία μπορεί να καθυστέρησε ακόμη και αρκετές ημέρες την αποσύνθεση της σορού της άτυχης 54χρονης. Οι αστυνομικοί έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να εντοπίσουν τον σύντροφό της, καθώς θεωρείται υπ’ αριθμόν ένα ύποπτος για την δολοφονία της.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here