Κυριακή της Ορθοδοξίας – Β΄ Κατανυκτικός Εσπερινός

427

Τον θρίαμβο της Ορθοδοξίας επί της αίρεσης των εικονομάχων και την αναστήλωση των Ιερών Εικόνων, εορτάζει η Εκκλησία μας την Α΄ Κυριακή των Νηστειών της Μεγάλης Τεσσαρακοστής, 21/3, την Κυριακή της Ορθοδοξίας.

Επίκεντρο του εορτασμού στην Τοπική μας Εκκλησία θα είναι ο Μητροπολιτικός Ιερός Ναός Αγίου Νικολάου Βόλου, όπου θα λειτουργήσει και θα ομιλήσει ο Σεβ. Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος. Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας, εντός του Ναού, θα πραγματοποιηθεί η λιτάνευση των Ιερών Εικόνων. Ο φετινός εορτασμός θα γίνει στο πλαίσιο των μέτρων για την προστασία της δημόσιας υγείας.

Η Θεία Λειτουργία θα μεταδοθεί απ’ ευθείας από τον τηλεοπτικό σταθμό ASTRA, τον Ρ/Σ «Ορθόδοξη Μαρτυρία» και το κανάλι της Ιεράς Μητροπόλεως στο you tube.

 

          Στις 6μ.μ., στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Βόλου θα τελεστεί ο Β΄ Κατανυκτικός Εσπερινός της Μεγάλης Τεσσαρακοστής, χοροστατούντος του Σεβ. Ποιμενάρχου μας κ. Ιγνατίου, ο οποίος θα συνεχίσει την σειρά των κατανυκτικών ομιλιών του, με γενικό τίτλο «Πώς θα εορτάσουμε φέτος το Πάσχα;».

Η ακολουθία θα μεταδοθεί απ’ ευθείας από τον τηλεοπτικό σταθμό ASTRA, τον Ρ/Σ «Ορθόδοξη Μαρτυρία» και το κανάλι της Ιεράς Μητροπόλεως στο you tube.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here