Λιμεναρχείο Βόλου – Αίθριος καιρός και τοπικές νεφώσεις

135

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με το αριθμ. πρωτ. 3850/22-08-2021 έγγραφο του ΥΠτΠ/ΓΓΠΠ/ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΠΥΡ/ΚΟΎ ΣΩΜΑΤΟΣ/ΕΝΙΑΙΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΡΙΣΕΩΝ (Ε.Σ.Κ.Ε.ΔΙ.Κ.) / ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ με θέμα «Δελτίο πρόγνωσης Καιρού», στη ΘΕΣΣΑΛΙΑ για αύριο Δευτέρα 23/08/2021 θα επικρατήσει :

Γενικά αίθριος καιρός με λίγες τοπικές νεφώσεις στα ανατολικά.
Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5, στα ανατολικά 6 και τοπικά έως 7 μποφόρ.

Κατόπιν τούτου συστήνεται στους ιδιοκτήτες και κυβερνήτες μικρών σκαφών να λάβουν όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλούς πρόσδεσης και να μην αποπλεύσουν κατά το χρόνο ισχύος του έκτακτου δελτίου.

Οι χειμερινοί κολυμβητές συστήνεται όπως αποφεύγουν τη λήψη θαλασσίου λουτρού.

Ναυταθλητικοί και Αλιευτικοί σύλλογοι, παρακαλούνται για την ενημέρωση των μελών τους, και να αποφύγουν την δραστηριοποίηση κατά τον χρόνο ισχύος του έκτακτου δελτίου.

Ενώσεις ρυμουλκών πλοίων και εθελοντικές οργανώσεις που κοινοποιείται το παρόν, ενημερώνονται για την ετοιμότητά τους προς παροχή συνδρομής σε περίπτωση περιστατικού στη θάλασσα.

Ναυτικοί πράκτορες που κοινοποιείται το παρόν παρακαλούνται για την ενημέρωση των Πλοιάρχων των πλοίων που πρακτορεύουν.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε όπως επικοινωνείτε με το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλο (τηλ: 2421353800 & 108).