Μαγνησία: Τι καιρό θα κάνει την 25η Μαρτίου και πως θα “κλείσει” ο μήνας? 

462

Με ηλιοφάνεια προβλέπεται να “υποδεχθούν” την 25η Μαρτίου οι Βολιώτες, ενώ σε φυσιολογικά επίπεδα θα κυμανθούν οι θερμοκρασίες τις επόμενες ημέρες στην περιοχή της Θεσσαλίαςωστόσο δεν θα λείψουν νεφώσεις και λίγες βροχές. 

Μιλώντας στο Volos Press, ο μαθηματικός κι μετεωρολόγοςΘεοφάνης Τακούδης, αναφέρθηκε στις θερμοκρασίες τόσο το τριήμερο της 25η Μαρτίου, όσο και τον υπόλοιπο μήνα. Στον Βόλο και στις υπόλοιπες ορεινές περιοχές η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08 έως 10 βαθμούς Κελσίου, την Κυριακή όμως το τοπίο αλλάζει και η θερμοκρασία θα πέσει” στους 11-12 βαθμούς Κελσίου, ενώ στον Βόλο θα φτάσει έως τους 14 βαθμούς Κελσίου. 

Ο κ.Τακούδης σημείωσε ότι το βράδυ της Δευτέρας ενισχύεται το βόρειο ρεύμα με ανέμους 6-7 μποφόρ, ενώ πιο ανοιχτά θα φτάσει μέχρι και τα 8 μποφόρ, με αποτέλεσμα την Τρίτη και την Τετάρτη 23-24/03/2021 η θερμοκρασία να “αγγίξει” μονοψήφια νούμερα, με τις πεδινές περιοχές να φτάνουν τους 2 βαθμούς κελσίου, ενώ παράλληλα αναμένονται και χιόνια στα ορεινά.  

Ωστόσο, όπως υπογραμμίζει, την Πέμπτη 25 Μαρτίου οι άνεμοι “υποχωρούν”, σταματάει το βόρειο ρεύμα, η θερμοκρασία ανεβαίνει στους 13 με 14 βαθμούς Κελσίου κι αναμένεται ηλιοφάνεια. 

Από την 25η Μαρτίου και μετά, προβλέπεται σταδιακή άνοδο της θερμοκρασίας στις περισσότερες περιοχές της χώρας, δημιουργώντας ανοιξιάτικες συνθήκες έως το τέλος του μήνα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here