Με επιτυχία η διαδικτυακή συναυλία αλληλεγγύης της Πρωτοβουλίας Καλλιτεχνών Βόλου

358

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η διαδικτυακή συναυλία αλληλεγγύης και διεκδίκησης της Πρωτοβουλίας Καλλιτεχνών Βόλου με τον τίτλο “χέρι σφιχτό, φωνή ζεστή στο όμορφο τραγούδι των ανθρώπων”.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση:

Ωστόσο κατά τη διάρκεια της προβολής της συναυλίας διαπιστώθηκαν κάποια λάθη που νιώθουμε την ανάγκη να αποκαταστήσουμε.
Στο τραγούδι «Οι δρόμοι», σε μουσική του Αλέξανδρου Καζίλα, στίχους έχει γράψει ο Ιάσωνας Τουφεξής. Σχετική αναφορά διόρθωσης υπάρχει στην περιγραφή του βίντεο της συναυλίας στο YOUTUBE.
Ακόμα, στους τίτλους τέλους εκ παραδρομής δεν αναγράφεται η συμμετοχή του Γιώργου Χαρίτου. Επίσης έχει γίνει ανάλογη αναφορά διόρθωσης στην περιγραφή του βίντεο των τίτλων τέλους.
Κλείνοντας, τραγούδι για τη διαδικτυακή συναυλία είχε στείλει και η Αίντα. Δυστυχώς μετά από κακή συνεννόηση το τραγούδι δεν συμπεριλήφθηκε στο τελικό βίντεο. Τα κομμάτι που παίζει και ερμηνεύει η Αίντα θα ανέβει από το κανάλι μας στο YOUTUBE και τη σελίδα μας στο FACEBOOK.
Θα θέλαμε να ζητήσουμε συγνώμη από τους συναδέλφους, τους ευχαριστούμε πολύ που συμμετείχαν σε αυτή την ιδιαίτερη κινητοποίηση και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη αγωνιστική μας δράση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here