27.5 C
New York
Σάββατο 15-06-2024
spot_img

Μιχαήλ Καρπαθίου “Mυστική Ψυχολογία – Η ανατομία της ανθρώπινης ψυχής”

Κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο του Μιχαήλ Καρπαθίου “Mυστική Ψυχολογία – Η ανατομία της ανθρώπινης ψυχής”.

ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ
Μέσα από το «πάντρεµα» της Ανατολίτικης και Δυτικής προσέγγισης, θα ανακαλύψεις τον συνθετικό ιστό που δηµιουργεί την εξαιρετικά δυνατή βάση για µια σφαιρική και ολιστική αντίληψη πάνω στην ανατοµία της ανθρώπινης ψυχής.

Θα είσαι, λοιπόν, σε θέση να απαντήσεις στα εξής ερωτήµατα:

• Γιατί επιλέγω τους ερωτικούς συντρόφους που επιλέγω;

• Πώς µέσα από τον σωµατότυπο του κάθε ανθρώπου µπορώ να διακρίνω τον ψυχισµό του και τα τραυµατικά γεγονότα που είχε στη ζωή του;

• Γιατί οι ερωτικές σχέσεις πολλές φορές αποτυγχάνουν να µου δώσουν τη χαρά που περιµένω;

• Πώς οι άνθρωποι συνδέονται µέσα από τα ενεργειακά τους κανάλια;

• Ποια συναισθήµατα αποθηκεύονται µέσα στα σωµατικά µου όργανα;

• Πώς η παιδική µου ηλικία καθορίζει ολόκληρο το είναι µου;

• Πώς οι ενέργειες των προγόνων µου επηρεάζουν το παρόν;

Ο ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ
Ο Μιχαήλ Καρπαθίου γεννήθηκε στη Ρόδο και ανατράφηκε µέσα σε ένα περιβάλλον όπου το µέτρο των πάντων ήταν ο Άνθρωπος. Αποτέλεσµα αυτού ήταν να ενδιαφερθεί για την εσωτερική αναζήτηση από την πολύ νεαρή του ηλικία.

Από το 1990 είναι ένας από τους πρώτους που ασχολήθηκαν µε προσεγγίσεις αυτογνωσίας στην Ελλάδα ενώ έχει εργαστεί και διδάξει σε παγκοσµίου εµβέλειας ιατρικά και πνευµατικά κέντρα σε Αµερική, Ινδία, Κωνσταντινούπολη και στη χώρα του πάνω σε θέµατα ψυχοσωµατικής υγείας.

Τα τελευταία είκοσι χρόνια οργανώνει στην Ελλάδα οµάδες µε ποιότητα και προσοχή στις παροχές, όµως, το βασικό χαρακτηριστικό αυτών είναι η επαναστατική τους προσέγγιση και θεµατολογία, γεγονός που κάνει τις οµάδες αυτές να προσελκύουν το ενδιαφέρον ανθρώπων απ’ όλο τον κόσµο.

Είναι ο ιδρυτής του κέντρου ψυχικής υγείας Humanology αλλά και ο εµπνευστής της εκπαίδευσης Transpersonal-Synthetic- Counseling.

Έχει προσφέρει τις συµβουλές και την καθοδήγησή του στην ελίτ κάθε επαγγελµατικού χώρου –υπέρµαχους των ανθρωπίνων δικαιωµάτων, γενικούς διευθυντές και στελέχη πολυεθνικών επιχειρήσεων, ψυχολόγους, γιατρούς παγκόσµιας φήµης, αθλητές, προπονητές, αστέρες του χώρου της ψυχαγωγίας– αλλά και σε δασκάλους και γονείς.

Έχει εργαστεί συµβουλευτικά µε γνωστές εταιρείες στην Ελλάδα για τη στοχοθεσία και την ενίσχυση της οµαδικότητας. Αυτό όµως που κυρίως τον χαρακτηρίζει είναι η καινοτόµος και ολιστική του προσέγγιση, η οποία δηµιουργεί την εξαιρετικά δυνατή βάση για µόνιµα και γρήγορα αποτελέσµατα.

Ο Μιχαήλ Καρπαθίου είναι συγγραφέας εννέα βιβλίων αυτογνωσίας. Έχει εκπαιδευτεί σε διάφορες προσεγγίσεις ψυχοθεραπείας στην Κινεζική Ιατρική και σε αρχαία συστήµατα πνευµατικά από όλο τον κόσµο. Μέσα από µια πλουραλιστική προσέγγιση και γνώση από κάθε κουλτούρα και εποχή παντρεύει αρµονικά τους συνδετικούς ιστούς από τη Δύση και την Ανατολή, το παρελθόν µε το παρόν και την επιστήµη µε τις πνευµατικές παραδόσεις, προσφέροντας ένα ολιστικό αποτελεσµατικό και καινοτόµο σύστηµα Προσωπικής Ανάπτυξης και Ψυχοθεραπείας!

Για περισσότερες πληροφορίες: Humanology.gr

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Stay Connected

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
0ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles