Νέο Διοικητικό Συμβούλιο στον Σύνδεσμο Ιεροψαλτών

439

 

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Ιεροψαλτών Ι.Μ. Δημητριάδος «Όσιος Ιωάννης ο Κουκουζέλης», το οποίο προέκυψε από τις αρχαιρεσίες της 16ης Ιουνίου 2021, επισκέφθηκε σήμερα τον Σεβ. Μητροπολίτη Δημητριάδος κ. Ιγνάτιο, στο Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλίας.

Τα μέλη του νέου Δ/Σ υπέβαλαν τα σέβη τους στον Σεβασμιώτατο και ζήτησαν την ευχή του, προκειμένου να ξεκινήσουν το έργο τους, που αφορά στην περίοδο 2021-2023. Από την μεριά του, ο κ. Ιγνάτιος συνεχάρη τα μέλη για την εκλογή τους, ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο τους και επανάλαβε την πεποίθησή του για την άριστη συνεργασία του Ιεροψαλτικού κόσμου της Τοπικής μας Εκκλησίας, στα ζητήματα που αφορούν στην διευθέτηση της Θείας Λατρείας και στην προαγωγή του Ιεροψαλτικού έργου στον τόπο μας. Συζητήθηκαν, επίσης, και ιδέες για καλλιτεχνικές εκδηλώσεις στο εγγύς μέλλον, εφόσον οι συνθήκες της πανδημίας το επιτρέψουν.

Το νέο Δ/Σ του Συνδέσμου Ιεροψαλτών αποτελείται από τους:

Δημήτριο Χατζηγεωργίου, Πρωτοψάλτη του Ιερού Ναού Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Βόλου, Θεολόγο και Καθηγητή Βυζαντινής Μουσικής, Πρόεδρο.

Κωνσταντίνος Τόπα, Ιεροψάλτη, Α΄ Αντιπρόεδρο – Υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων.

Απόστολο Μόναχο, Ιεροψάλτη, Θεολόγο, Β΄ Αντιπρόεδρο.

Ελένη Ντόβα-Χατζή, Γενική Γραμματέα.

Αλκιβιάδη Μιχάλη, Πρωτοψάλτη του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Βόλου και Καθηγητή Βυζαντινής Μουσικής, Ταμία.

Βασιλική Χαρτοφίλη, Κοσμήτορα – Υπεύθυνη Περιφέρειας Αλμυρού και

Γεώργιο Παρλιάρο, Πρωτοψάλτη του Ιερού Ναού Αγίου Βασιλείου Βόλου, Θεολόγο, Μέλος.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here