Ο δήμαρχος Ζαγοράς–Mουρεσίου για τους απλήρωτους εργαζόμενους του «Βοήθεια στο σπίτι»

366

Μιλώντας στο Volos Press, ο δήμαρχος Ζαγοράς-Μουρεσίου, Παναγιώτης Κουτσάφτης, έδωσε τη δική του απάντηση στις πρόσφατες δηλώσεις της επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Κίνηση Ενότητας», Μαρίας Σαμαρά, σχετικά με τους εργαζόμενους στο «Βοήθειας στο Σπίτι».

Πριν λίγες ημέρες η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, Μαρία Σαμαρά, κατήγγειλε ότι τρεις εργαζόμενοι του προγράμματος «Βοήθειας στο Σπίτι» παραμένουν απλήρωτοι εδώ και μήνες από τη δημοτική αρχή Ζαγοράς-Μουρεσίου.

Ο Δήμαρχος ενημέρωσε ότι οι εργαζόμενοι του προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι», στους οποίους αναφέρεται η Μαρία Σαμαρά, έχουν υπογράψει συμβάσεις και γνωρίζουν ήδη ότι η χρηματοδότηση του προγράμματος, όπως και η μισθοδοσία τους, είναι επιδοτούμενη και καλύπτεται από τον τακτικό προϋπολογισμό του Υπουργείου Εσωτερικών.

Ο δήμαρχος Ζαγοράς-Μουρεσίου πρόσθεσε ότι τα χρήματα τους θα δοθούν τις ημερομηνίες που προβλέπονται. Ωστόσο, διευκρίνισε ότι η δημοτική αρχή Ζαγοράς-Μουρεσίου έχει κάνει προσπάθειες, αντιλαμβανόμενη τις ανάγκες αυτών των ανθρώπων, να συγκεντρώσει κάποια χρήματα, αλλά όπως τόνισε «Δεν είμαστε κανένας πλούσιος Δήμος και δεν μπορούμε να αφήσουμε τους υπαλλήλους του δήμου απλήρωτους, οι οποίοι μέχρι στιγμής δεν έχουν κανένα παράπονοΗ κα. Σαμαρά κακώς έκανε, για τους δικούς της μάλλον λόγους, τέτοιες δηλώσεις και δεν είναι τρεις οι εργαζόμενοι που εκκρεμεί η μισθοδοσία τους, αλλά όλοι οι εργαζόμενοι του ‘Βοήθεια στο σπίτι’».

Τέλος, σημείωσε ότι η δομή «Βοήθειας στο Σπίτι» πρόκειται να περάσει στην δικαιοδοσία του δήμου και θα προσληφθούν όλοι, μετά από αίτημα που έκαναν οι υπάλληλοι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here