Παρέμβαση Τριαντόπουλου για τους Λιμενικούς στη Μαγνησία

331

Μετά και από συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με τον  Πρόεδρο των Λιμενικών Κυράνη Κώστα άμεση ήταν η ανταπόκριση του Γ.Γ. Υπουργείου Οικονομικών Τριαντόπουλου Χρήστου προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Λιμενικοί στο Ν.Μαγνησίας.

Συγκεκριμένα συζητήθηκαν τα προβλήματα που έχουν ανακύψει τα τελευταία χρόνια μετά και τη μείωση των οργανικών θέσεων στο ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ που είχε ως αποτέλεσμα την απογύμνωση των υπηρεσιών της Μαγνησίας.

Με τα νέα δεδομένα που προκύπτουν και με την αύξηση οργανικών θέσεων δίνεται η δυνατότητα να διορθωθούν τα λάθη που έγιναν τα προηγούμενα χρόνια και οι υπηρεσίες του Λιμενικού Σώματος σε Μαγνησία και Β.Σποράδες να αποκτήσουν το προσωπικό που απαιτείται ώστε να λειτουργούν εύρυθμα και αποδοτικά.

Ο κ.Τριαντόπουλος ύστερα από τη συνάντηση με τον Πρόεδρο Κυράνη Κώστα θα προβεί σε παρεμβάσεις σε πολιτική και στρατιωτική ηγεσία του ΥΝΑΝΠ ώστε να μετατραπεί το φυλάκιο του Αγίου Ιωάννη Μουρεσίου σε Λιμενική Αρχή με μόνιμο προσωπικό όλο το χρόνο ,επίσης να αυξηθεί η οργανική σύνθεση του Λ/Τ Αμαλιάπολης που σηκώνει πλέον βαρύ υπηρεσιακό φορτίο ,να αυξηθούν οι θέσεις σε Βόλο και Τρίκερι και να ενισχυθούν τα νησιά των Β.Σποράδων που παρουσιάζουν μεγάλη τουριστική κίνηση.

Ο Πρόεδρος των Λιμενικών Κυράνης Κ. ευχαριστώντας τον κ.Τριαντόπουλος δήλωσε ότι οι συναντήσεις με τους πολιτικούς φορείς θα συνεχιστούν προκειμένου να επανέλθει το προσωπικό στα Λιμεναρχεία στο αριθμητικό επίπεδο σε  που χρειάζεται ώστε να συνεχίσουμε να προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here