Συλλήψεις και πρόστιμα σε Βόλο για παραβίαση μέτρων και Σούρπη για μουσική χωρίς άδεια

102

 

Ένας 45χρονος συνελήφθη χθες βράδυ στο Βόλο, από Αστυνομικούς του Α.Τ Βόλου, στα πλαίσια δράσεων για την καταπολέμηση διάδοσης του νέου κορωνοϊού Covid-19, συνελήφθη, καθόσον κατελήφθη ως ιδιοκτήτης ψησταριάς, να λειτουργεί αυτήν έχοντας στον αύλειο χώρο 40 άτομα, τα οποία χόρευαν, δημιουργώντας συνωστισμό και σε βάρος του ανωτέρω επιβλήθηκε το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο ύψους 5.000 ευρώ καθώς επίσης και αναστολή λειτουργίας του ως άνω καταστήματος για επτά ημέρες. Προανάκριση ενεργείται από το Α.Τ Βόλου.

Επίσης, σήμερα τα ξημερώματα στη Σούρπη, από Αστυνομικούς του Α.Τ Αλμυρού, συνελήφθη 40 χρονος, καθόσον κατελήφθη να λειτουργεί ως προσωρινά υπεύθυνος οβελιστηρίου και να παίζει ζωντανή μουσική με ορχήστρα αποτελούμενη από δύο όργανα συνδεμένα με ενισχυτή & ηχείο, τα οποία βρισκόντουσαν σε εξωτερικό χώρο, στερούμενος άδειας μουσικών οργάνων ενώ παράλληλα διατάρασσε την κοινή ησυχία των περιοίκων. Προανάκριση ενεργείται από το Α.Τ Αλμυρού.

Τέλος, από Αστυνομικούς του Α.Τ Βόλου βεβαιώθηκαν τρεις  παραβάσεις για μη χρήση μάσκας από εργαζομένους καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος στη Νέα Ιωνία.