“Σάρωσε” ο Απ. Κουφογιώργος στις εκλογές των υπηρεσιακών συμβουλίων μεταθέσεων της Πυροσβεστικής

653

 

“Σάρωσε” στις εκλογές των υπηρεσιακών συμβουλίων μεταθέσεων της Πυροσβεστικής ο Πρόεδρος της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Μαγνησίας, Αποστόλης Κουφογιώργος.

Το ψηφοδέλτιο της ΔΑΚΥΠΣ, που συμμετείχε ο ίδιος κι άλλοι υποψήφιοι για τα Υπηρεσιακά συμβούλια μεταθέσεων του Π.Σ. κέρδισε με διαφορά και με διπλάσια και πλέον διαφορά από την δεύτερη παράταξη.

Στη Μαγνησία, οι υποψήφιοι της ΔΑΚΥΠΣ κατέγραψαν πολύ δυναμική παρουσία με τον Απ. Κουφογιώργο να εκλέγεται σε επίπεδο Νομού πρώτος και σε πανελλαδικό επίπεδο μέσα στην 10άδα.

Ο ίδιος σε ευχαριστήρια δήλωσή του αναφέρει “ευχαριστώ όλους τους συναδέλφους που τιμήσανε με την ψήφο τους το ψηφοδέλτιο της ΔΑΚΥΠΣ κατατάσσοντας το έτσι ΠΡΩΤΟ με μεγάλη διαφορά !!Και ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε αυτούς που με φέρανε με την ψήφο τους στην 1η θέση στον ΝΟΜΟ μας αλλά και μέσα στην 10αδα ανά την επικράτεια !!Να είστε σίγουροι πως θα συνεχίσω να εργάζομαι για το καλό του ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ που ανήκουμε όλοι μας !!!Συγχαρητήρια σε όλους τους Υποψήφιους !!!”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here