Στον ΕΟΔΥ οι ύποπτοι φάκελοι που βρέθηκαν στα ΕΛΤΑ Βόλου (photos)

594

Στον ΕΟΔΥ αναμένεται να αποσταλούν οι δύο ύποπτοι φάκελοι που εντοπίστηκαν σήμερα το πρωί στις εξωτερικές θυρίδες – κουτιά στα ΕΛΤΑ Βόλου.

Οι δύο ύποπτοι φάκελοι – δέματα δεν είχαν αποστολέα και παραλήπτη, ήταν συσκευασμένοι με σελοφάν. Άμεση ήταν η κινητοποίηση των υπαλλήλων των ΕΛΤΑ  κι ενημερώθηκε η Αστυνομία και η Πυροσβεστική.

Ο χώρος πέριξ των ΕΛΤΑ στη Δημητριάδος και στην Αγ. Νικολάου αποκλείστηκε.Στο σημείο κλήθηκε κι έφτασε λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι ειδικό κλιμάκιο 4-5 ατόμων της ΕΜΑΚ από τη Θεσσαλονίκη. Οι φάκελοι – δέματα, ελέγχθηκαν αρχικά από αστυνομικό σκύλο ανίχνευσης εκρηκτικών υλών χωρίς να εντοπιστεί κάτι.

Στήθηκε ειδική φουσκωτή σκηνή, και οι άντρες της ΕΜΑΚ φόρεσαν ειδικές στολές προκειμένου να περισυλλέξουν και να απομονώσουν τους φακέλους που φυλάσσονταν στο τμήμα θυριδών και αφού τους απομονώσουν σε ειδικά κουτιά θα τους μεταφέρουν αρχικά στην Αστυνομία προκειμένου στη συνέχεια να σταλούν στον ΕΟΔΥ για περαιτέρω διερεύνηση κι εξέταση.

Από την πρώτη στιγμή, στο σημείο βρίσκονται αξιωματικοί της Π.Υ. Βόλου ο Διοικητής κι Υποδιοικητής κ.κ. Βαγ. Λιακόπουλος και Νικ. Ιερεμίας και ο Διοικητής Π.Υ. Μαγνησίας Γ. Βλόντζος, καθώς κι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here