Συγκέντρωση και πορεία για τον Βασίλη Μάγγο 

294

 

Συγκέντρωση και πορεία πραγματοποίησαν χθες βράδυ στα δικαστήρια του Βόλου πολίτες, μετά από κάλεσμα του Συντονισμού Συλλογικοτήτων Βόλου με αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου από τον θάνατο του Βασίλη Μάγγου.

Ανήρτησαν πανό έξω από τα δικαστήρια του Βόλου ζητώντας την καταδίκη αυτών που ευθύνονται για το θάνατο του Βασίλη Μάγγου.

Όπως δήλωσε το μέλος της συνέλευσης γειτονιάς του Αγίου Νεκτάριου, Γ. Χατζηγιάννη, ο θάνατος του Β. Μάγγου “δημιούργησε ένα κίνημα για να αναδειχθούν οι συνθήκες του θανάτου του”. Υπενθύμισε το ξυλοδαρμό από τους αστυνομικούς έξω από τα δικαστήρια, στο όχημα μεταφοράς και στην αστυνομία στις 14/6/2020, μετά την προσαγωγή του κι όπως είπε “Ένα χρόνο μετά και μετά τις επιθέσεις της αστυνομίας σε πολίτες στη Ν. Σμύρνη, παραμένουμε προσηλωμένοι στο στόχο. Θέλουμε να σταματήσει η τρομοκρατία ενός λαού που αγωνίζεται και υποφέρει να τιμωρηθούν οι ένοχοι”.

Στη συνέχεια οι συγκεντρωμένοι έκαναν πορεία στο κέντρο της πόλης στους δρόμους Ιωλκού – Ιάσονος – Καρτάλή, φώναξαν συνθήματα στη συμβολή των οδών Καρτάλη – Γαλλίας, συνέχισαν την πορεία Ανθ. Γαζή και κατέληξαν πάλι στην Πλ. Ελευθερίας, όπου έπεσε και μία κρότου λάμψης. Η πορεία ολοκληρώθηκε γύρω στις 9.30 το βράδυ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here