Συνάντηση πυροσβεστών της Μαγνησίας με τον Αρχηγό της Πυροσβεστικής Στέφανο Κολοκούρη και την Υφυπουργό Παιδείας Ζέττα Μακρή

506

 

 Την Τετάρτη 24/03/2021 αντιπροσωπεία του Προεδρείου της Ένωσής Πυροσβεστών Μαγνησίας, συναντήθηκε με τον Αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγο Π.Σ. Στέφανο Κολοκούρη στις νέες εγκαταστάσεις του Αρχηγείου του Πυροσβεστικού Σώματος στο Μαρούσι.

Η συζήτηση διήρκησε περίπου 2,5 ώρες όπου συζητήθηκαν τα κτιριακά ζητήματα, οι νέες εγκαταστάσεις της ΔΙΠΥΝ Μαγνησίας, οι οργανικές θέσεις για την αντιπυρική περίοδο, οι ανάγκες των πεζοπόρων τμημάτων, τα οχήματα, ο εξοπλισμός κ.α.

Στη συνάντηση οι πυροσβέστες, ενημέρωσαν τον Αρχηγό του Π.Σ. για τα χρόνια προβλήματα των Πυροσβεστικών Υπαλλήλων καθώς και των Υπηρεσιών της Μαγνησίας, καταθέτοντας του και σχετικό υπόμνημα.

Από την πλευρά του ο κ. Αρχηγός εξέφρασε την στήριξή του και έδειξε ουσιαστικό ενδιαφέρον για όλα τα θέματα και τις προτάσεις που του κατατέθηκαν. Τέλος διαβεβαίωσε ότι από την πλευρά του ότι θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για να δοθούνε άμεσα λύσεις σε όλα τα προβλήματα. 

Συνάντηση με Ζέττα Μακρή

Την Τετάρτη 24/03/2021 αντιπροσωπεία του Προεδρείου της Ένωσής Πυροσβεστών Μαγνησίας, πραγματοποίησε συνάντηση με την Υφυπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Ζέττα Μ. Μακρή προκειμένου να την ενημερώσουν για τα προβλήματα που απασχολούν το προσωπικό του Πυροσβεστικού Σώματος στη Μαγνησία.

Στην συνάντηση το παρών έδωσε και ο Πρόεδρος της ΠΟΕΥΠΣ Σταθόπουλος Δημήτριος. Από την πλευρά της η κ. Υφυπουργός μας δήλωσε ότι θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την ανάδειξη και την επίλυση των χρόνιων προβλημάτων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here