Βοήθεια σε είδη πρώτης ανάγκης από τον Δήμο Βόλου στην Εύβοια

241

Ο Δήμος Βόλου δείχνοντας έμπρακτα τα αισθήματα αλληλεγγύης και συμπαράστασης προς τους  συμπολίτες που δοκιμάζονται από την πύρινη λαίλαπα, αποστέλλει αύριο, Τρίτη, 10 Αυγούστου 2021, βοήθεια σε νερό, τρόφιμα, φάρμακα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης προς τον Δήμο Μαντουδίου, στην Εύβοια.

Ο Δήμος Βόλου δείχνοντας έμπρακτα τα αισθήματα αλληλεγγύης και συμπαράστασης προς τους συμπολίτες που δοκιμάζονται από την πύρινη λαίλαπα, αποστέλλει αύριο, Τρίτη, 10 Αυγούστου 2021, βοήθεια σε νερό, τρόφιμα, φάρμακα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης προς τον Δήμο Μαντουδίου, στην Εύβοια.
Όσοι συμπολίτες μας θέλουν να συνδράμουν στην προσπάθεια αυτή μπορούν να παραδώσουν όποια είδη θέλουν να προσφέρουν στα μέλη της αποστολής, από σήμερα έως αύριο στις 11.30 το πρωί στο πάρκινγκ του Δημαρχείου Βόλου.

Μάλιστα ο Δήμαρχος Βόλου κ. Αχ. Μπέος, αύριο Τρίτη, 10 Αυγούστου 2021,  στις 11.30 π.μ, θα παρουσιάσει στο Δημαρχείο τις πρωτοβουλίες που ήδη ελήφθησαν, αλλά και νέες που θα αναληφθούν, για την ενίσχυση των πυροπλήκτων.

 

 

Απάντηση