Αχ. Μπέος “Υπάρχει κίνδυνος για τοπικό lockdown” Τον κώδωνα του κινδύνου, έκρουσε ο Δήμαρχος Βόλου Αχ. Μπέος, σχετικά με την επιδημιολογική εικόνα που παρουσιάζει ο Βόλος.Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του ” Υπάρχει κίνδυνος για τοπικό Lockdown. Επικοινώνησα με τον κ. Χαρδαλιά και τις επόμενες ημέρες αν δεν υπάρχει βελτίωση θα ακούσουμε άσχημα νέα. Είναι λυπηρό που ο Βόλος σε πολλά πράγματα πρωτοπορεί, σε θέματα της υγείας δυστυχώς έχουμε αρνητική εικόνα.Εγώ αν και πέρασα τον κορονοϊό και νοσηλεύτηκα έκανα και τις δύο δόσεις του εμβολίου”.Ο Δήμαρχος κάλεσε τους πολίτες να δείξουν σεβασμό και να εμβολιαστούν όλοι να τηρούνται τα μέτρα για να επιστρέψουμε σύντομα στην κανονικότητα και να έχουμε ένα καλό καλοκαίρι.

361

χΤον κώδωνα του κινδύνου, έκρουσε ο Δήμαρχος Βόλου Αχ. Μπέος, σχετικά με την επιδημιολογική εικόνα που παρουσιάζει ο Βόλος.

Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του ” Υπάρχει κίνδυνος για τοπικό Lockdown. Επικοινώνησα με τον κ. Χαρδαλιά και τις επόμενες ημέρες αν δεν υπάρχει βελτίωση θα ακούσουμε άσχημα νέα. Είναι λυπηρό που ο Βόλος σε πολλά πράγματα πρωτοπορεί, σε θέματα της υγείας δυστυχώς έχουμε αρνητική εικόνα.Εγώ αν και πέρασα τον κορονοϊό και νοσηλεύτηκα έκανα και τις δύο δόσεις του εμβολίου”.Ο Δήμαρχος κάλεσε τους πολίτες να δείξουν σεβασμό και να εμβολιαστούν όλοι να τηρούνται τα μέτρα για να επιστρέψουμε σύντομα στην κανονικότητα και να έχουμε ένα καλό καλοκαίρι.

Απάντηση