Καθαρισμός του Καρτάλειου Δημοτικού Σχολείου στην Τσαγκαράδα

432
Στην προσφορά σημασία δεν έχει η ποσότητα αλλά η πράξη. Απόδειξη ότι αν καταφέρεις να αθροίσεις πολλά μικρά στο τέλος μπορείς να πάρεις ένα τεράστιο αποτέλεσμα. Μια τέτοια κίνηση ήταν και η συμμετοχή 20 και πλέον ανθρώπων αυτό το Σαββατοκύριακο με σκοπό τον καθαρισμό και την ανάδειξη ενός ιστορικού μνημείου στην Τσαγκαράδα, αυτό του Καρτάλειου Δημοτικού Σχολείου. Ένα κτίριο με ιστορία και σημαντική συνεισφορά στο τόπο .
Η ιδέα που έγινε πράξη, η αγάπη, η προσφορά, ο εθελοντισμός έφεραν ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα και έβγαλαν ισχυρές βάσεις στην διάσωση αλλά και προοπτική όχι μόνο για το συγκεκριμένο κτίριο αλλά και για το πόσο σημαντική μπορεί να γίνει για ένα τόπο μια τέτοια κίνηση μαζικής συμμετοχής εθελοντών.
Ισχύς εν τη Ένωση , ανανεώνοντας το ραντεβού με στόχους όπως η ανάδειξη των Κρηνών του Χωρίου, η διάνοιξη του μονοπατιού Άγιοι Ταξιάρχες -Παλιό Γεφύρι, η Κούτρα, το Κρυφό Σχολειό κ.α.
Οι Ενεργοί Πολίτες, εκφράζουν τα συγχαρητήριά τους για μια ακόμη φορά σε όλους για την συμμετοχή τους, σε όσους το Οραματίστικαν, σε όσους το έτρεξαν αλλά και σε όσους το στήριξαν , τον Δήμο Ζαγοράς – Μουρεσίου και την Τ. Κ Τσαγκαράδας.

Απάντηση