Λαρισαίος κτηνίατρος βούτηξε στα νερά του Πηνειού ανήμερα των Θεοφανίων για να εκπληρώσει τάμα – Δείτε βίντεο

388

Αψήφησε όχι μόνον το τσουχτερό κρύο αλλά και το ενδεχόμενο ενός προστίμου λόγω της απαγόρευσης στο πλαίσιο των μέτρων για την πανδημία. Ο Λαρισαίος κτηνίατρος Θωμάς Γεωργιάδης εκπλήρωσε το τάμα του πέφτοντας ανήμερα των Φώτων, στα παγωμένα νερά του Πηνειού.

Ο κ. Γεωργιάδης το περασμένο διάστημα αντιμετώπισε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που όμως κατάφερε να ξεπεράσει. Ο ίδιος είχε κάνει τάμα να πέσει στα νερά του Πηνειού για τον σταυρό ανήμερα των Θεοφανίων. Ωστόσο η πανδημία πρωτοφανώς δεν επέτρεψε να γίνει ο αγιασμός των υδάτων, όμως ο ίδιος τήρησε την υπόσχεσή του στο Θεό και μαζί με λίγους φίλους βούτηξε στο ποτάμι. «Για την πατρίδα και τη θρησκεία» αναφώνησε σηκώνοντας τα χέρια ψηλά και κοιτώντας προς τον ουρανό, την ώρα που έβγαινε από το νερό.

Δείτε το βίντεο:

 

Ο Θωμάς Γεωργιάδης είχε νωρίτερα φέτος γίνει γνωστός στο πανελλήνιο, όταν κατά το γκρέμισμα κτηρίου ιδιοκτησίας του στο κέντρο της Λάρισας, που υπήρξε ιστορικός οίκος ανοχής, είχε χορέψει το «θα πάρω φόρα» της Μαίρης Μαράντη, ως άλλος Γιώργος Αρμένης στην αλησμόνητη ταινία «Βιετνάμ» του Παντελή Βούλγαρη.

newsroom onlarissa.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here