Ομάδα γονέων από την “Πρόταση Ζωής”

1640

Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Μαγνησίας «Πρόταση Ζωής»-ΟΚΑΝΑ, με Πρόεδρο τον κο Ευθύμιο Ζιγγιρίδη, στο πλαίσιο των προγραμμάτων ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των γονέων, θα πραγματοποιήσει ομάδα γονέων παιδιών σχολικής και εφηβικής ηλικίας, μέσω διαδικτύου. 

Η ομάδα θα ολοκληρωθεί σε επτά (7) δίωρες συναντήσεις όπου θα αναπτυχθούν με βιωματικό τρόπο οι εξής θεματικές:

 

  • Εξάρτηση – Αίτια
  • Ανάγκες παιδιών
  • Η έννοια της αυτοεκτίμησης και η ενίσχυσή της
  • Επικοινωνία και ενεργητική ακρόαση στην οικογένεια
  • Πειθαρχία – Όρια

 

Την ομάδα θα συντονίζουν δύο (2) επιστημονικά στελέχη της «Πρότασης Ζωής» και θα συμμετέχουν έως δώδεκα (12) άτομα. Για τον τρόπο διαδικτυακής σύνδεσης οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερωθούν με τη συμπλήρωση του αριθμού των αιτήσεων και την επιλογή τους για τη συμμετοχή στην ομάδα.

Αιτήσεις θα γίνονται δεκτές μέχρι τη Δευτέρα 04/10/2021. Οι συναντήσεις προγραμματίζεται να ξεκινήσουν την Δευτέρα 11/10/2021 και ώρα 10:30π.μ.. 

Οι αιτήσεις μπορούν να υποβάλλονται στην «Πρόταση Ζωής» ηλεκτρονικά στο protzois@otenet.gr ή τηλεφωνικά από τις 10.00 έως τις 13.00, στα τηλέφωνα 2421038030 & 2421038050. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, ενώ αν ο αριθμός των αιτήσεων υπερβαίνει το όριο των συμμετεχόντων, θα πραγματοποιηθεί και δεύτερη ομάδα. Η συμμετοχή στην ομάδα δεν έχει οικονομική επιβάρυνση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here