Στον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας ο Διευθυντής του ΕΚΑΒ Θεσσαλίας Κωνσταντίνος Σταμνάς

309

 

Toν Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό επισκέφτηκε στο γραφείο του στη Λάρισα ο Διευθυντής του ΕΚΑΒ Θεσσαλίας Κωνσταντίνος Σταμνάς.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο Κ. Αγοραστός αναφέρθηκε στα προγράμματα της Περιφέρειας, συνολικού προϋπολογισμού 2,4 εκατ. ευρώ, για τη στήριξη του ΕΚΑΒ, με χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ Θεσσαλίας 2014 -2020.

Συγκεκριμένα, η Περιφέρεια Θεσσαλίας έχει διαθέσει 1 εκατ. ευρώ για την προμήθεια 13 ασθενοφόρων και Κινητών Μονάδων για τις ανάγκες του ΕΚΑΒ, έργο που δεν έχει προχωρήσει λόγω καθυστερήσεων και δικαστικών εμπλοκών στο διαγωνισμό που ανέλαβε να προκηρύξει το ΕΚΑΒ σε πανελλαδικό επίπεδο.

Ενώ τον περασμένο Δεκέμβριο εντάχθηκε στο ΕΣΠΑ Θεσσαλίας 2014 -2020, νέο έργο ύψους 1,4 εκατ. ευρώ για τον εξοπλισμό του ΕΚΑΒ Θεσσαλίας με τέσσερις Κινητές Ιατρικές Μονάδες, δέκα ασθενοφόρα, νέο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό καθώς και μέσα ατομικής προστασίας για το προσωπικό. Και οι δυο πλευρές συμφώνησαν ότι η αγαστή συνεργασία που έχει αναπτυχθεί συνεχίζεται με σκοπό τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here