Βόλος: Καταγγελία γι ασέλγεια σε βάρος ανήλικης με νοητική στέρηση – Σήμερα η εξέταση

316

Υπόθεση καταγγελίας για ασέλγεια και βιασμό σε βάρος ανήλικης με νοητική υστέρηση, απασχολεί από την Τρίτη τις αστυνομικές κι εισαγγελικές Αρχές.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, δεδομένου ότι πρόκειται για θέμα το οποίο προσεγγίζεται με ιδιαίτερη προσοχή, δράστης φέρεται νεαρός Αλβανός ηλικίας περίπου 30 ετών ο οποίος κρατείται κι αύριο  Παρασκευή θα οδηγηθεί στον Ανακριτή κι η κοπέλα είναι Ελληνίδα με νοητική στέρηση που έχει συμπληρώσει τα 15 έτη.

Οι δύο νεαροί γνωρίστηκαν σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης και η κοπέλα πήγε την Τρίτη το μεσημέρι στο σπίτι του. Όταν επέστρεψε στο σπίτι, είπε στους γονείς της ότι ο νεαρός τη βίασε και η κοπέλα και οι γονείς κατήγγειλαν στην Αστυνομία ότι ο δράστης εκμεταλλεύτηκε τη μερική διανοητική αναπηρία του κοριτσιού και προχώρησε σε ολοκληρωμένη γενετήσια πράξη σε βάρος της.

Ο νεαρός, οδηγήθηκε χθες στον εισαγγελέα και του ασκήθηκε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για κατάχρηση προσώπου ανίκανου σε αντίσταση, σε γενετήσια πράξη παραπέμφθηκε στον Ανακριτή, ζήτησε προθεσμία για απολογία και θα οδηγηθεί εκ νέου αύριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο φερόμενος δράστης, υποστήριξε ότι προχώρησαν σε φιλιά και χάδια, με τη συναίνεσή της, χωρίς ολοκλήρωση πράξης, ενώ η κοπέλα αναμένεται σήμερα να εξεταστεί από ιατροδικαστή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here