Η Άρτεμις Τσίτσικα και ο Βασίλειος Παπακώστας σε ημερίδα για τον σχολικό εκφοβισμό και την ασφάλεια στο διαδίκτυο, στο Βόλο

618

 

Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Μαγνησίας «Πρόταση Ζωής» (ΟΚΑΝΑ) με πρόεδρο τον κ. Ευθύμιο Ζιγγιρίδη, και το Σωματείο Οικογενειών Ενόπλων Δυνάμεων (Σ.Ο.Ε.Δ) με πρόεδρο τον κ. Δημήτριο Κοντούρη, στο πλαίσιο των δράσεών τους για την ενημέρωση/ευαισθητοποίηση της οικογένειας και της ευρύτερης κοινότητας, διοργανώνουν από κοινού Ημερίδα με τίτλο: «Σχολικός εκφοβισμός (bullying) και ασφάλεια στο διαδίκτυο»

Η ημερίδα διοργανώνεται με την αρωγή  της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος και Αλμυρού και θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 19.00, στο Συνεδριακό Κέντρο Μελισσατίκων της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος και Αλμυρού.

Ομιλητές θα είναι η κ. Άρτεμις Τσίτσικα, Αν. Καθηγήτρια Παιδιατρικής-Εφηβικής Ιατρικής ΕΚΠΑ, Πρόεδρος Ελληνικής Εταιρείας Εφηβικής Ιατρικής (ΕΕΕΙ), και Επιστ. Υπεύθυνη Μονάδας Εφηβικής Υγείας (ΜΕΥ), Παιδιατρική Κλινική Παν/μίου Αθηνών, Νοσοκομείο Παίδων «Π. & Α. Κυριακού» με θέμα  «Εκφράσεις βίας στο σχολικό περιβάλλον» και ο Αστυνομικός Διευθυντής κ. Βασίλειος Παπακώστας, Διευθυντής της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος του Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας, Υποψήφιος Διδάκτωρ του Τμήματος Μηχανικών Πληροφοριακών και Επικοινωνιακών Συστημάτων του Πανεπιστημίου Αιγαίου, με θέμα: «Πρόληψη και αντιμετώπιση περιστατικών ασφαλείας στον κυβερνοχώρο – Ο ρόλος της ΔΙ.Δ.Η.Ε.».

Την εκδήλωση θα συντονίσει η δημοσιογράφος  Άρτεμις Καλαμογιώργου. 

Στην αίθουσα που θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση θα μπορούν να εισέλθουν οι ενήλικες με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης, τα παιδιά από 12 έως 18 με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης ή με την επίδειξη αρνητικού αποτελέσματος ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου κορωνοϊού (rapid test) εντός 48 ωρών και τα παιδιά από 5 έως 11 ετών θα πρέπει να έχουν  μαζί τους δήλωση αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self test) που έχει διενεργηθεί σε διάστημα 24 ωρών ή πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης.  Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική. 

Στην εκδήλωση θα βρίσκεται  κλιμάκιο του ΕΟΔΥ καθώς και η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων προκειμένου να τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα και να κυλήσει ομαλά η προσέλευση. 

Ώρα προσέλευσης 18.30

Ώρα έναρξης της εκδήλωσης 19.00

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here